Grzes Napisano 18 Listopada 2022 Share Napisano 18 Listopada 2022 A co to za bombki? FAB-250? 5 minut temu, abtb napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 18 Listopada 2022 Share Napisano 18 Listopada 2022 6 minut temu, abtb napisał: nudne to będzie Chyba Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Listopada 2022 Autor Share Napisano 18 Listopada 2022 1 minutę temu, Grzes napisał: A co to za bombki A skąd mam to wiedzieć Wziąłem z MiG Zvezdy więc powinny być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Listopada 2022 Share Napisano 18 Listopada 2022 7 minut temu, abtb napisał: A skąd mam to wiedzieć Dobra, tak z ciekawości zapytałem. Nie trzeba od razu krzyczeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Listopada 2022 Autor Share Napisano 18 Listopada 2022 12 minut temu, giberes napisał: Chyba Ty No właśnie o tym piszę. Nudzić tylko będę i marudzić, że nikt nic "ą", "ę" tylko monolog. Po co to komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Listopada 2022 Autor Share Napisano 18 Listopada 2022 (edytowane) 22 minuty temu, Grzes napisał: Nie trzeba od razu krzyczeć A tak jakoś wyszło bo kilku matołów podniosło mi ciśnienie w "wątku ukraińskim" Edytowane 18 Listopada 2022 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Listopada 2022 Autor Share Napisano 21 Listopada 2022 Dobra, podsumowuję 1/4 warsztatu - mimo zachęcającego wyglądu, ładnego pudełka z "Duchem kijowa" paździerza z iCM-u nie warto kupować. Dlaczego - Nie, bo nie Zapowiedź galerii: oraz podsumowanie zmagań na kierunku libijskim (ciągle będącym w ruchu i rozbudowie ) Galeria kiela łykendu , tradycyjnie do 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 Pierwsza fotka elegancka. Czekam na galerię, żeby przyjrzeć się bliżej temu paździerzowi z ICMu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 Zrób jeszcze jakiegoś Su-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 1 godzinę temu, abtb napisał: podsumowanie zmagań na kierunku libijskim Kadafi z zaświatów patrzy i na pewno jest z Ciebie dumny A mi ta kolorystyka w lotnictwie bardzo się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 Albo jakiegoś Mirage F. 1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2022 Autor Share Napisano 22 Listopada 2022 8 godzin temu, rudy0007 napisał: Zrób jeszcze jakiegoś Su-22 8 godzin temu, rudy0007 napisał: Albo jakiegoś Mirage F. 1... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Dobra dobra i tak wiadomo, że pod większymi lub mniejszymi naciskami efekt końcowy będzie jaki będzie A że Mirage F. 1 brak na forum, to czemu miałbyś nie być pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Świetna kolekcja Libijczyków, podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 @abtbwidzę, że długo myslisz. Pomogę Ci i ja takiego zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Pomożecie? Pomożemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 7 minut temu, tomekk napisał: Pomożecie? Pomożemy! Z tej wersji chyba się nie da zrobić libijskiego, no chyba, że w pudle są na niego części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 1 minutę temu, rudy0007 napisał: Z tej wersji chyba się nie da zrobić libijskiego, no chyba, że w pudle są na niego części... Powinno dać się zrobić.Jak robiłem swojego to została "tona" części do innych wersji. Mogę nawet kalkomanie podarować do Libijskiego bo mi zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Zamiar zakupu był inny, miał być Ludwik XVI, do niego pasował by jeszcze Dżaguar z rondlami. Jak miałem naście lat to strasznie mi się podobały ich sylwetki. Wracając do tematu, to może być Libijczyk, tak z sentymentu. W latach minionych ichniejsi piloci byli szkoleni u nas na Mi-8. Młody byłem, ale coś tam pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 7 godzin temu, tomekk napisał: ichniejsi piloci byli szkoleni u nas na Mi-8. I to jest właściwy trop co do kierunku powiększania "libijskiej kolekcji" A "francuza" to ja se zrobię po francusku - jak na obrazku z pudełka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) Dodam tyle, żeby było ciekawiej, to szkoleni piloci z Libii są na grupie z Leźnicy i nawiązali sympatyczne kontakty ze swoimi nauczycielami. Możesz spróbować z pierwszej ręki uzyskać informacje wykonawcze do powiększania wiadomej kolekcji. Edytowane 23 Listopada 2022 przez tomekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Lutego 2023 Autor Share Napisano 3 Lutego 2023 Taka oto sytuacja Chyba w niedzielny poranek będzie można odpalać ekspressy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Nie napisze że ten egzemplarz nie dzwigal zbiorników,bo po co macie mnie nienawidzić . 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 28 minut temu, abtb napisał: Taka oto sytuacja No proszę, tak po cichu i znienacka... i fajny Pepik wyszedł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Lutego 2023 Autor Share Napisano 3 Lutego 2023 Godzinę temu, em napisał: Nie napisze że ten egzemplarz nie dzwigal zbiorników, I słusznie. Bo jak wspomniałem na wstępie jest to : "Warsztat relaksacyjny...................." i do czegoś to zobowiązuje. Nie interesują mnie też zależności pomiędzy żaluzjami na górze - osłoną kabiny i obecnością pilota (albo i nie) w kabinie Godzinę temu, barszczo napisał: tak po cichu i znienacka Nowy rok - nowe postanowienia Godzinę temu, barszczo napisał: i fajny Pepik wyszedł I oto mniej wiecej chodziło a nie czy miał baniaki na naftę czy nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi