Zderzak Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 Cześć! Przy okazji przenoszenia kolekcji udało mi się zrobić zdjęcia modelowi skończonemu już sporo czasu temu. Ził 157 z naczepą transportowo załadowczą PR-11B w naszym krajowym malowaniu. Leciwy już zestaw Trumpetera zwaloryzowałem blaszkami Eduarda do ciągnika oraz własnym sumptem, głównie w silniku i drobnicą. Malowany jak zawsze pędzlem, poza białymi częściami rakiety, przy których musiałem posiłkować się sprayem. Zapraszam do oglądania! 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 Nie do wiary, że to pędzel. Gratulacje. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 Mocny wóz z extra rakieta. Takim pojazdem (skrzynia) swego czasu, zgobywalem umiejętności kierowcy. Jedynka nie zsynchronizowana, biegi wrzucało się z miedzy gazem. Frajda z jazdy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 Kawał modelu - robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Pędzel? Podziwiam za umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 miałem okazję widzieć ten model na żywo dopiero robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 Dzięki za pozytywny odbiór, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 świetny - bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Lipca 2022 Share Napisano 1 Lipca 2022 Piękny model. Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi