panDespota Napisano 24 Września 2022 Share Napisano 24 Września 2022 Wrzuciłem ostatnio dwa nowe modele na warsztat. Oto pierwszy z nich. Foczka z zestawu Mimetall 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 24 Września 2022 Share Napisano 24 Września 2022 Świetnie się prezentuje, będziesz coś otwierał żeby wyeksponować silnik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Września 2022 Share Napisano 24 Września 2022 Ja myślałem, że to już gotowy model. Kadłub, skrzydła, ogon - wszystko jest. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 25 Września 2022 Autor Share Napisano 25 Września 2022 12 godzin temu, sjr napisał: Świetnie się prezentuje, będziesz coś otwierał żeby wyeksponować silnik? Dzięki. Niestety nie planuje jej ciąć i otwierać. Może następną. Wnętrze jest świetne i to fakt, żal to zamykać 12 godzin temu, zaruk napisał: Ja myślałem, że to już gotowy model. Kadłub, skrzydła, ogon - wszystko jest. Takie pisklę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 33 minuty temu, panDespota napisał: Takie pisklę Ale to pisklę mogło by robić za finalny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Model jest przyjazny jeśli chodzi o kwestie pocięcia i pokazania silnika. Może jeszcze sięz astanowisz bo szkoda wielka to zamykać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2023 W dniu 25.09.2022 o 10:18, Andrzej_LK napisał: Model jest przyjazny jeśli chodzi o kwestie pocięcia i pokazania silnika. Może jeszcze sięz astanowisz bo szkoda wielka to zamykać. W dniu 24.09.2022 o 19:44, sjr napisał: Świetnie się prezentuje, będziesz coś otwierał żeby wyeksponować silnik? Może następny potnę. Ten będzie w całości. Tymczasem budowa posunęła się trochę do przodu. Nałożyłem kalkomanie na pasy przed naniesieniem kamuflażu, żeby dobrze odciąć sobie taśmą granicę koloru na żółtym. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Ładnie to wygląda.Zresztą u Ciebie to norma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Fantastyczna robota, wygląda wyśmienicie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 8 Kwietnia Autor Share Napisano 8 Kwietnia Już jakiś spory czas temu położyłem kalki, delikatnego washa i biedronkę. Zacząłem też brudzić spód. Na razie pierwszy kolor z aero. Teraz dopiero dopadłem aparat i mogłem pstryknąć jakąś fotę 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia No pięknie jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia super... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Bardzo to wygląda smakowicie. Czy mógłbyś uchylić tzw. rąbka na temat malowania spodu metalikami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia (edytowane) 22 godziny temu, socjo1 napisał: Bardzo to wygląda smakowicie. Czy mógłbyś uchylić tzw. rąbka na temat malowania spodu metalikami? Nic specjalnego tutaj nie wymyślałem. Podkład to Tamiya x1 i na tym Aluminium z Metal Color Vallejo. Przy różnicowaniu paneli przy ciemnych do aluminium dodawałem Steel, a jaśniejsze robiłem white aluminium. Całość złoszowałem i przeleciałem biedronką z olei. Obecny etap jest jeszcze przykurzony z aerografu ziemistym kolorem Vallejo. Jeszcze będę brudził Edytowane 10 Kwietnia przez panDespota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 30 Września Autor Share Napisano 30 Września Kończę brudzić główną bryłę samolotu. Do zaczernienia zostały jeszcze wyloty przy działkach, same działka i coś jeszcze muszę pokombinować z belka zbiornika bo sterylna za bardzo jest 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Września Share Napisano 30 Września Gdyby nie podstawka, to całość sprawia wrażenie większej skali. Świetna Foka, a belkę zostaw bez poprawek. Zamontowali nówkę z magazynu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 30 Września Share Napisano 30 Września Góra to jak mniemam (RLM) 81 i 82, tylko pytanie, jakiego producenta te farbki? To malowanie i oznakowanie D-9 (białe "12") podoba mi się jak diabli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 30 Września Autor Share Napisano 30 Września (edytowane) 5 godzin temu, RogerM napisał: Góra to jak mniemam (RLM) 81 i 82, tylko pytanie, jakiego producenta te farbki? Tak. Maluje z palety Vallejo. PS. Malowanie białej 12ki też mi się mega podoba. Edytowane 30 Września przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 30 Września Share Napisano 30 Września Powtarzam się ale naprawdę uwielbiam te Twoje siedem dwójki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października Świetnie to wygląda. Robi wrażenie. Ciekaw jestem efektu końcowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października Wygląda bardzo obiecująco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 20 Października Autor Share Napisano 20 Października Dziękuję za wszelkie komentarze i pomoc przy budowie. Zapraszam do galerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi