barszczo Napisano 15 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2023 2 godziny temu, HK1885 napisał: Żółty to zapewne RLM 04, czym machnąłeś niebieski? Przyciemniony Gunze H25. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2023 Kalki położone, na szczęście to jeszcze stara, klasyczna wersja. Napis Don Pedro nieco za duży: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 15 Stycznia 2023 Share Napisano 15 Stycznia 2023 No i elegancki. Ja jednak włocha będę robił, też cudaczne to jego malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2023 20 godzin temu, HK1885 napisał: Ja jednak włocha będę robił, też cudaczne to jego malowanie. Włoch też był : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 Powolutku ku końcowi. Pierwszy makijaż położony: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 8 godzin temu, barszczo napisał: Pierwszy makijaż położony Rumun zamienia się w Rumunkę. Fajnie wygląda. Czekam, aż stanie na kołach w galerii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Ciekawe co Don Pedro robił w Rumunii ? Bardzo ładnie to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Mundurek elegancki. Osobiście jakoś nie mogę się mentalnie pogodzić z meserszmitem w innym malowaniu niż z hakenkrojcem... Ale jest ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 4 godziny temu, jachud3 napisał: Mundurek elegancki. Osobiście jakoś nie mogę się mentalnie pogodzić z meserszmitem w innym malowaniu niż z hakenkrojcem... Ale jest ładny No to się trochę zdziwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 7 godzin temu, jachud3 napisał: Mundurek elegancki. Osobiście jakoś nie mogę się mentalnie pogodzić z meserszmitem w innym malowaniu niż z hakenkrojcem... Ale jest ładny Czyli Kolega preferuje fińskie malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2023 Trochę zabawy z olejami, parę wycieków i starczy. Tam gdzie lali benzynę też : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Makijaż nie jest wyzywający, wręcz stonowany, ale ładnie podkreśla urodę rumuńskiej dziewczyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Podoba mi się całość. Już niemal gotowy, czekam z niecierpliwością na końcowe elementy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 26 Stycznia 2023 Share Napisano 26 Stycznia 2023 Namnożyło się kilka 109tek na forum i kuszą tymi niecodziennymi malowaniami. Podobają mi się te ślady eksploatacyjne pod silnikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2023 Dzięki bardzo za dobre słowo. Robota nieco stanęła bo złapałem jakiegoś parszywego wirusa i jedynie co mi się chce to spać. Może dzisiaj po południu się zbiorę i machnę go matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2023 Wracam do żywych po wisusie. Gustaw pociągnięty satyną, finał za rogiem: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 26.01.2023 o 13:40, barszczo napisał: złapałem jakiegoś parszywego wirusa i jedynie co mi się chce to spać. To nie wirus, to SKS. Fajnie że wróciłeś i działasz. Edytowane 27 Stycznia 2023 przez marek d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Rumun już teraz wygląda zacnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2023 Gustaw dostał kopcia, ten typ samolotu smolił się w bardzo charakterystyczny sposób. Rury będą oczywiście jeszcze rdzewione: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Ładne to to meserszmitowate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 No i już niemal gotowy. Kawał solidnego modelarstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Lutego 2023 Autor Share Napisano 4 Lutego 2023 Ostatnie zdjęcia przed galerią: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 Elegancko wychodzi ten model. Dół mi bardzo się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Lutego 2023 Autor Share Napisano 20 Lutego 2023 Zakończony, do galerii zapraszam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi