Mikolaj75 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Powitać, Oto czołg-arlekin doskonale wpisujący się w klimat sylwestrowo-karnawałowy. Czołg kpiący sobie z traum i lęków ministrów oraz purpuratów. Wreszcie czołg z bitnej armii, który do swego wroga zawsze jest gotów ...zadzwonić.. Bardziej serio - przyjazny wyrób FtF. Postawiłem sobie wyzwanie w postaci komiksowego kamuflażu, który uważam za bardzo trudny do wiarygodnego wykonania. Jak wyszło, oceńcie sami: 26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Fajnie ci wyszło maleństwo Mam H-35 do pomalowania i wątpię czy mi tak ładnie wyjdzie. Czarny to marker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Zważywszy, że to naprawdę małe jest, to wyszło całkiem wiarygodnie i sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 2 godziny temu, Mikolaj75 napisał: Postawiłem sobie wyzwanie w postaci komiksowego kamuflażu, który uważam za bardzo trudny do wiarygodnego wykonania. Bardzo trudny do wykonania, ale wymalowałeś go doskonale. I jeszcze ta skala!... 2 godziny temu, Mikolaj75 napisał: Wreszcie czołg z bitnej armii Bardzo fajny model małego czołgu z bitnej armii, która na polach Flandrii wprasowała w glebę dwie dywizje pancerne innej bitnej armii. Przyjemny Renault, podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2022 Dziękuję Panowie. Adamo - tak, marker Molotov. HK - mój wersecik nie tyle humorystyczny co raczej zaprawiony goryczą pozostawianą przez telefoniczną pasję niektórych możnych tego świata.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 13 minut temu, Mikolaj75 napisał: HK - mój wersecik nie tyle humorystyczny co raczej zaprawiony goryczą pozostawianą przez telefoniczną pasję niektórych możnych tego świata.. Do diabła z możnymi tego świata... Renault jest po prostu świetny. Któryś raz z rzędu oglądałem galerię. Naprawdę robi wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Model rewelacyjny. Rozstałem się z skalą 72 bo myślałem, że pewnych rzeczy zrobić nie można. Można. Ty to udowadniasz. Poważnie rozważam powrót do zespołu 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Zajedwabisty. Przypomniałeś mi że mam tego szkraba w składziku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Bardzo się podoba! Powodzenia w Nowym Roku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Miałem to w rękach choć sam tego nie robiłem. Takie to malutkie a tu pięknie wymalowałeś taki skomplikowany kamuflaż. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Świetnie wyszło Kalki zestawowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Świetny Widzę że sporo popracowałeś nad gąsienicą żeby to lepiej wyglądało, i wygląda lepiej, sporo lepiej Pozdr ww Edytowane 29 Grudnia 2022 przez wuwumaster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 29 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2022 Dzięki za opinie. Adamerio - tak, kalki zestawowe. Mają jednak pewną wadę. Są nieco za duże, tak jakby to skali około 1:60.. Jest to dokuczliwe przy numerach oraz napisie "Le Buffle". Marek - no nie gadaj że masz takiego grzdyla w 72... 35 to bym zrozumiał... Endrju - 72 ma swój urok, zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Świetnie wygląda ten Twój francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 11 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Marek - no nie gadaj że masz takiego grzdyla w 72 ... przecież przez wiele lat w tej skali robiłem. żeby nie było że ściemniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 40 minut temu, marek d napisał: ... przecież przez wiele lat w tej skali robiłem. żeby nie było że ściemniam Pokaż kilka bo tylko samoloty w 1/48 pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 3 minuty temu, Adamo722 napisał: Pokaż kilka Pozostałości znajdziesz w moim podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 48 minut temu, marek d napisał: Pozostałości znajdziesz w moim podpisie. Daj parę linków ciężko coś znaleźć Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 @Adamo722 Jestem na emeryturze. Jest nas tu więcej na forum. Bez urazy ale takie porównania są lekko mówiąc niesmaczne i miające się z prawdą. Wyluzuj. Przepraszam autora wątku za off-top. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 24 minuty temu, Endrju napisał: @Adamo722 Jestem na emeryturze. Jest nas tu więcej na forum. Bez urazy ale takie porównania są lekko mówiąc niesmaczne i miające się z prawdą. Wyluzuj. Przepraszam autora wątku za off-top. Pozdrawiam. Andrzej. Przepraszam wszystkich emerytów za nietrafiony komentarz i życzę Wszystkim wszystkiego Najlepszego w 2023 roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 Też życzę Ci Wszystkiego Najlepszego w 2023 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Adamo722 napisał: Daj parę linków 2 godziny temu, marek d napisał: Pozostałości znajdziesz w moim podpisie. Link jest w podpisie. Pozostałości w portfolio, nie galerie. Emerytem kiedyś będziesz... może. Koniec OT Edytowane 30 Grudnia 2022 przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Grudnia 2022 Share Napisano 30 Grudnia 2022 Może za 15 lat jak wieku nie podniosą znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 18 Listopada 2023 Autor Share Napisano 18 Listopada 2023 Nieco zaskakująco czołgutek (malutki i z większością wstecznych biegów) zrobił całkiem dobrą robotę za granicą. Trzy tygodnie temu w Atenach na konkursie IPMS Hellas dostał złoto oraz - co stanowi sporą niespodziankę - także Best Armor, natomiast w zeszłym tygodniu brąz w Telford. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 18 Listopada 2023 Share Napisano 18 Listopada 2023 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi