kapsel Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Witajcie Koledzy Przyszedł czas, by zakończyć prace nad Ławką, i odstawić ją na półkę. Model będzie dla mnie szczególnym, gdyż przy jego budowie zdarzyło się tak wiele, że cieszę się, iż zasila on moją kolekcję - jaki by nie był. Nie bardzo miałem pomysł na weathering więc jest jak jest. Założenia były inne, życie zweryfikowało. Patrząc na niego, daje mi do zrozumienia, że nie warto się poddawać i mimo przeciwności należy próbować dążyć do celu. Dziękuję wszystkim kibicującym, oraz Koledze Henrykowi który wsparł mnie kalkomaniami . W pierwszej wersji model miał być w innym malowaniu, jednak ostatecznie jest białe 44 Witalija Korolewa z 482. Pułku Myśliwskiego. Model nie jest, myślę szczytem moich możliwości, więc krytykę przyjmuję jak najbardziej zasłużenie. Do następnego 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 A chciałeś go wywalić... Fajny jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Dół świetny , góra może trochę mniej ale wymalować taką "dechę" to trzeba umieć. A tobie wyszło całkiem nieźle. Podsumowując - całkiem udany model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Godzinę temu, kapsel napisał: Model nie jest, myślę szczytem moich możliwości Oj marudzi pan. Ładny modelik i już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Bardzo ładna Ławeczka, podoba mi się. Jest schludna mimo, ze całkiem sporo się tam dzieje. Fajny model. Godzinę temu, kapsel napisał: przy jego budowie zdarzyło się tak wiele, Tak wiele, tak niespodziewanie, tak nielicznym. Czyli Tobie i Ławce. A chciałeś go do hasioka wyciepnąć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Przepiękna puenta i przemyślenia. Ławoczkin prezentuje się bardzo przyzwoicie. Gratuluję, że pokonałeś największe wyzwanie w tym projekcie, samego siebie i swoje zwątpienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Po mimo pewnych trudności wyszedł ładny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Model spoko podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Brawo za ukończenie. Dół zdecydowanie ciekawszy ale kolorowe aplikacje ożywiają całość. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 4 godziny temu, kapsel napisał: Model nie jest, myślę szczytem moich możliwości, więc krytykę przyjmuję jak najbardziej zasłużenie. Jaką krytykę? Zasłużone brawa Ci się należą za niezłomność i bardzo fajny model 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 No i bomba! Bardzo dobrze, że nie zrezygnowałeś, wstydu niema . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Bardzo dziękuję Panom za miłe słowa i całkiem ciepłe przyjęcie modelu. Natchnęliście mnie jakąś taką energią i chęcią modelowania aż z przyjemnością zabieram się za P-400 Edytowane 23 Stycznia 2023 przez kapsel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Stycznia 2023 Share Napisano 23 Stycznia 2023 7 godzin temu, kapsel napisał: z przyjemnością zabieram się za P-400 Dajesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 No i proszę - tyle perturbacji przy klejeniu było, ale model skończony i zacnie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi