barszczo Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia 3 minuty temu, Kon_Bar napisał: "nieEdkowe" dysze LEGOwe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia Dziś postęp niewielki, ale nie zawsze jest czas na hobby Kokpit ukończony i gotowy do zamknięcia. Nad celownikiem próba odtworzenia panela spec-bomby. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia Slajdoteka Pomalowane kolorki Podkład GX-2 Ueno Black Amelinium Panele pocieniowane (pomalowane zbiorniki paliwa) Maski zdjęte Po lakierze GX-100 - czeka na kalki Kalki w trakcie projektowania 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia 2 godziny temu, Kon_Bar napisał: GX-2 Ueno Black Widzę, że nauki nie poszły w las I jak oceniasz produkt Kierowniku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia No efekt świetny, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia W dniu 23.01.2024 o 14:18, abtb napisał: Widzę, że nauki nie poszły w las I jak oceniasz produkt Kierowniku? Jak widać wiedza wchłania się baaardzo wolno, ALE... jednak Super produkt, tylko trzeba było zejść z ciśnienia i odległości dyszy od modelu... Widac normalnie przesuszałem farby i lakier Dziś tylko coś, co zrobiłem kilka dni temu (wyjazd) i plany na kolejne godziny (raczej...) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia Praca może nie wre, ale postępuje. Godzina dwadzieścia i jedna trzecia napisów na miejscu. Ufff... 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Metale wyszły przepiękne , zapowiada sie kolejny majstersztyk do kolekcji! .....zaczynam żałować, że sprzedałem swoje migi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia 18 minut temu, Bikernytzu napisał: Metale wyszły przepiękne , zapowiada sie kolejny majstersztyk do kolekcji! .....zaczynam żałować, że sprzedałem swoje migi Napisz, że zrobisz to ja Ci kupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) W 1 minutę temu, Kon_Bar napisał: Napisz, że zrobisz to ja Ci kupię Wolę w Twoim wydaniu ....zresztą znasz moje zdanie odkąd je widziałem na żywo Edytowane 31 Stycznia przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego Dzień świstaka trwa... Jeszcze z 50 sztuk i koniec... Chyba psychicznie nie dam rady 12-tu MiG-ów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Odpuść, kto to w tej skali będzie czytał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 47 minut temu, barszczo napisał: Odpuść, kto to w tej skali będzie czytał . może i tak ale czy są we właściwych miejscach to wielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego To się nazywa zacięcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego Aby skończyć napisy eksploatacyjne trzeba mieć klapy podwozi. Aby mieć klapy trzeba mieć podwozie i... najlepiej tzw. "międzyklapie" No więc zebrałem się i zainstalowałem podwozie i sens istnienia projektu MiG-21PFM-N - bombę IAB-500 (dla mnie jedno z bardziej nietypowych podwieszeń pod naszymi MiG-ami ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Teraz to wygląda bombowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Jesteś pewny, że ta bomba powinna być w tak pomalowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego 59 minut temu, mig napisał: Jesteś pewny, że ta bomba powinna być w tak pomalowana? Moim zdaniem było co najmniej kilka możliwości. Ja wybrałem takie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego Wieczorem postaram się wrzucić galerię, ale zajawka może być już teraz Ławica to to jeszcze nie jest, ale nareszcie do przodu z projektem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego No piękne, kolejna ławica nadpływa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Godzinę temu, Kon_Bar napisał: Ławica to to jeszcze nie jest Bliżej czerwca - jak już będę wiedział co i jak- licz się z zaproszeniem do wspólnego pokazu publicznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego 7 godzin temu, abtb napisał: Bliżej czerwca - jak już będę wiedział co i jak- licz się z zaproszeniem do wspólnego pokazu publicznego Wiesz... do czerwca raczej nie przybędzie MiG-ów a śledzi już jest... dużo Jak w kabarecie: nie wiem, czy jestem godzien... Wracając do tematu - galeria MiG-21PFM-N jest TUTAJ. Fotka "reklamowa" poniżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego 10 godzin temu, Kon_Bar napisał: Wiesz... do czerwca raczej nie przybędzie MiG-ów Dorzucę kilka swoich (tylko potem będziesz musiał "dorobić" takie same do swojej kolekcji żeby się nie wydało że nie były twoje ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Bomba Kondziu żeby nie być gołosłownym, bomba też jest bombowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego Miałem posprzątać na stole i zabrać się za coś nowego, ale po kilku minutach zacząłem zbierać resztki z poprzednich projektów i zaczął się klarować nowy projekcik... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi