bulik58 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca (edytowane) Dwa dni minęły bardzo szybko, miło było poznać osobiście parę nowych osób z tego forum , spotkać poznanych wcześniej. Impreza bardzo udana , wbrew wcześniejszym obawom można było spokojnie zjeść czy się napić bez stania w kolejkach a stoliki sprzedawców nie zasłoniły wystawionych modeli . Gratulacje dla Kapitana Kurta za zdobycie tylu nagród . Podziękowania należą się wszystkim organizatorom tej wspaniałej imprezy. kol. Przemek Przybulewski uraczył swoich fanów sporą ilością produktów oraz dobrymi cenami . poniżej filmiki z wystawy youtube.com Międzynarodowy Festiwal Modelarski Bytom 2024 I invite you to the report from International Scale Model Festival Bytom 2024, Best Aircraft, best tank, diorama and more! Międzynarodowy Festiwal Modelarski Bytom 2024 #124scale ...YouTube https://www.youtube.com › watch Edytowane 19 Marca przez bulik58 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Też byłem pierwszy raz. Dzięki, fajnie było, ale można dostać modelarskich kompleksów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 35 minut temu, WPR napisał: ale można dostać modelarskich kompleksów oj można było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 2 godziny temu, WPR napisał: Też byłem pierwszy raz. Dzięki, fajnie było, ale można dostać modelarskich kompleksów. To lepiej nie jedz na takie Mosonshow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 14 godzin temu, Boch napisał: Dla mnie to była pierwsza tego typu impreza. Dlatego chciałbym przede wszystkim podziękować za ciepłe przyjęcie przez grono bardziej doświadczonych kolegów. Dużo ciekawych rozmów i ogrom modeli na wysokim poziomie. Fakt tak wysokiej oceny moich dwupłatów był bardzo miłym zaskoczeniem i tu podziękowania dla sędziów. Diament, zwycięstwo w 32 i memoriał pułkownika Jana Białego, możliwość poznania jego rodziny i uściśnięcia im dłoni. Wielka rzecz. Czyżby ten WNW z konwersja silnika i osłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 3 minuty temu, jonathan napisał: Czyżby ten WNW z konwersja silnika i osłony? tak, F.2B Fighter i RE8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 41 minut temu, jonathan napisał: To lepiej nie jedz na takie Mosonshow Dzięki za ostrzeżenie na szczęście na razie mi to nie grozi. Tymczasem wrócę do mojej jaskini gdzie spróbuję znów być szczęśliwym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 16 minut temu, WPR napisał: Dzięki za ostrzeżenie na szczęście na razie mi to nie grozi. Tymczasem wrócę do mojej jaskini gdzie spróbuję znów być szczęśliwym. Traktuj to raczej jako inspiracje. Zawsze coś można podejrzeć. 52 minuty temu, Boch napisał: tak, F.2B Fighter i RE8 Świetna praca. Bardzo ładnie to wszystko się spasowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 4 minuty temu, jonathan napisał: Świetna praca. Bardzo ładnie to wszystko się spasowało. Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Erni, na ręce twoje i wszystkich organizatorów podziękowania za niepowtarzalną imprezę. Kosztowała na pewno masę pracy i czasu ale warto było. Szacunek dla Ciebie i ekipy. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca (edytowane) Parę modeli które wpadły mi w oko , niektóre z nich znamy już z MW youtube.com Międzynarodowy Festiwal Modelarski Bytom 2024 - Best of AFV Best of AFV from Międzynarodowy Festiwal Modelarski Bytom 2024#bestof #afv #festiwalbytom2024▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Facebook: https://www.facebook.com/eastmode... Edytowane 21 Marca przez bulik58 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca (edytowane) Mi jeszcze te dwa wpadły w oko. Edytowane 21 Marca przez WPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca 10 godzin temu, WPR napisał: Mi jeszcze te dwa wpadły w oko. Podobnych modeli było bardzo dużo , poza tym każdemu może się podobać co innego , dlatego wrzuciłem też parę filmików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 22 Marca Autor Share Napisano 22 Marca Ostatnia część serii fotografii z naszego festiwalu . Tym razem z wręczenia nagród. Serdeczne podziękowania dla Ján Moravčík (EastModels) https://www.facebook.com/eastmodels.sk/posts/pfbid0CTS6ovyhFsyc728eeS2cQ8tozGnUBa1RoEJ5rhGRKzCMMYYV2e85VCPE5pwuqjnNl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Impreza bardzo udana jak rok temu. I ja wcisnąłem swoje 3 grosze i podobnie jak rok temu i dwa lata temu ufundowałem i przyznałem dwie swoje nagrody sponsorowane jako administrator i założyciel grup Airplanes/Samoloty 48 i Jety, śmiglaki i wiatraki w miniaturze 1/48 Trophy i NATO Trophy. Nagrodę 1/48 Trophy otrzymał Kamil Trembacz za model samolotu Mog-21 natomiast NATO Trophy Dariusz Jakubczak za model samolotu M-346 Master. Laureatom serdecznie gratuluję ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Tak na spokojnie obejrzałem zdjęcia z imprezy i stwierdziłem że ja wysiadam. Organizatorom gratuluję udanej imprezy i oby zapału starczyło na następne 20 edycji.Mimo narzekań co niektórych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca W dniu 22.03.2024 o 10:31, Xmen napisał: Tak na spokojnie obejrzałem zdjęcia z imprezy i stwierdziłem że ja wysiadam. Organizatorom gratuluję udanej imprezy i oby zapału starczyło na następne 20 edycji.Mimo narzekań co niektórych. @bulik58Kurcze dał mi kolega do myślenia tym polubieniem. Szkoda że się nie spotkaliśmy osobiście w Bytomiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterklepka Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca 2 godziny temu, Xmen napisał: @bulik58Kurcze dał mi kolega do myślenia tym polubieniem. Szkoda że się nie spotkaliśmy osobiście w Bytomiu. @bulik58 Nic straconego. Przyjedźcie obaj do Świdnicy w sierpniu na Biennale to was poznam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca 4 godziny temu, Xmen napisał: @bulik58Kurcze dał mi kolega do myślenia tym polubieniem. Szkoda że się nie spotkaliśmy osobiście w Bytomiu. Xmen w obecnych czasach różnice zdań , poglądów prowadzą często do nie potrzebnych scysji, wypowiedzi . Jesteśmy dorosłymi osobami i powinniśmy zrozumieć iż każdy z nas może mieć inne zdanie czy spojrzenie na ten sam temat . Pomimo dzielącej różnicy nic nie stoi na przeszkodzie w nawiązaniu kontaktów , znajomości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca W dniu 19.03.2024 o 21:34, Boch napisał: Dla mnie to była pierwsza tego typu impreza. Dlatego chciałbym przede wszystkim podziękować za ciepłe przyjęcie przez grono bardziej doświadczonych kolegów. Dużo ciekawych rozmów i ogrom modeli na wysokim poziomie. Fakt tak wysokiej oceny moich dwupłatów był bardzo miłym zaskoczeniem i tu podziękowania dla sędziów. Diament, zwycięstwo w 32 i memoriał pułkownika Jana Białego, możliwość poznania jego rodziny i uściśnięcia im dłoni. Wielka rzecz. Serdecznie gratuluję. Czy gdzieś można obejrzeć te prace? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca 47 minut temu, zaruk napisał: Serdecznie gratuluję. Czy gdzieś można obejrzeć te prace? Dziękuję. Można je znaleźć na stronie z wynikami: https://scale-modeling.com/pl-PL/Home/ModelKit/19815 https://scale-modeling.com/pl-PL/Home/ModelKit/19814 Cały warsztat i finalne zdjęcia pojawią się w planowanej na lato publikacji, pod którą między innymi te dwa były budowane. Może w przyszłości wrzucę je na forum, ale tutaj jeszcze zobaczymy jak to się wszystko poukłada. Pozdrawiam Łuaksz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi