KFS-miniatures Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Nie jest rzeczą powszechna zobaczyć gotową miniaturę Sokoła w 1/72 wydaną przez Answer. Tym bardziej warto odnotować model, który zbudował Łukasz Kulfan. Wybierając przy tym jedno z najtrudniejszych malowań tej maszyny: Jednocześnie uwadze polecam szczegółową relację z prac nad tą miniaturą 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Piękny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Bardzo fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Piękny, kawał dobrej roboty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Super robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 bardzo ładny. ps. wygląda na większy, ale tak to jest z dobrymi modelami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 To ja sobie obejrzę i pomacam przy kolejnej kawie z ciastkiem A tymczasem dawaj do pieca z tym MiG-em 23 bom ciekaw jak wygląda to cudo za miliony złociszów wyprodukowane przez clirpropa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) Dzięki, cieszę się że się podoba bo momentami było ciężko, ale jak się okazuje chyba było warto. 1 godzinę temu, abtb napisał: dawaj do pieca z tym MiG-em 23 bom ciekaw zamówiłem sprzęt do metalurgii z dalekiego wschodu, więc mam wymówkę żeby się jeszcze chwilę poobijać przed gięciem tych ton stali (jeżeli się nie mylę to blaszki stanowią prawie połowę części modelu ) ale już w przyszłym tygodniu pierwsze ciachy. Edytowane 25 Listopada 2023 przez astarott Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 Piękny. Prawdziwy majstersztyk. Miło zobaczyć kolejny model Sokoła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 11 godzin temu, astarott napisał: mam wymówkę żeby się jeszcze chwilę poobijać Akurat A Miragę F-jedynka to ma leżeć i kwiczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) 13 godzin temu, abtb napisał: pomacam Za macanie jest paragraf Edytowane 26 Listopada 2023 przez rudy0007 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 2 godziny temu, rudy0007 napisał: Za macanie jest paragraf Ja tam lubię jak Tomek przyjeżdża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 2 godziny temu, abtb napisał: Akurat A Miragę F-jedynka to ma leżeć i kwiczeć? Mirage to przy Sokole spacerek po poarku, więc się robi dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 13 Grudnia 2023 Share Napisano 13 Grudnia 2023 Super wykonanie. Gratuje. Sam utknąłem na Toprze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Grudnia 2023 Share Napisano 15 Grudnia 2023 Piękny bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi