bulik58 Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Nie udało mi się odnależść jednego ogólnego wątku dla tej firmy tylko parę pojedynczych dlatego spróbuję założyć 1 wspólny dla wszystkich produktów RFM. Kolejnym modelem po T-80U ma być podobno taki oto Challlenger 2 . Challenger II Edytowane 29 Grudnia 2023 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Byłem pewien że mamy wątek RFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 5 godzin temu, kzugaj napisał: Byłem pewien że mamy wątek RFM Oprócz tego znalazłem 7 , czy to są wszystkie tego nie wiem. Do którego byś się podczepił...? M1A1Abrams Ukraine/Poland 2in1 Limited Edition (Rye Field 5106) M-ATV 1/35 RYE FIELD MODEL Easy Eight z Rye Field Model Rye Field Sturmtiger In-box Challenger 2 TES- RFM 1/35 Polski Abrams w 1/35 In-Box Leopard 2A7 RFM 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudacior Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Właśnie dzisiaj mi przyjechała ta osiemdziesiątka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Oprócz tego znalazłem 7 , czy to są wszystkie tego nie wiem. Do którego byś się podczepił...? M1A1Abrams Ukraine/Poland 2in1 Limited Edition (Rye Field 5106) M-ATV 1/35 RYE FIELD MODEL Easy Eight z Rye Field Model Rye Field Sturmtiger In-box Challenger 2 TES- RFM 1/35 Polski Abrams w 1/35 In-Box Leopard 2A7 RFM 1/35 Mysle ze mozna porosic administracje aby polaczyc te wszystkie watki w jeden- jesli jest to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 1 godzinę temu, kzugaj napisał: Jak widać takich sytuacji jest sporo , nie tylko tutaj w tym wątku. Można spróbować poprosić administrację o połączenie wszystkich wątków dotyczących Rye Field Model w jedną całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Dzień dobry, Tu już można zamawiać. Pewnie dojdzie wcześniej niż oryginały do naszej armii. Pozdrawiam Andrzej https://plastmodel.pl/p/5/76883/rye-field-model-5104-m1a2-sep-v3-abrams-1-35-po-1945-1-35-pojazdy-i-sprzet-wojskowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Stycznia Autor Share Napisano 10 Stycznia 15 minut temu, sas55 napisał: Dzień dobry, Tu już można zamawiać. Pewnie dojdzie wcześniej niż oryginały do naszej armii. Duży plus dla tego sklepu za wprowadzenie informacji o przedsprzedażach czego bardzo długo brakowało . Co do drugiej części pozostaje pytanie czy w ogóle dojdą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Kolejne Leopardy ze stajni RFM to - 2A7 nr.5108 Leo 2A7V nr.5109 Upgrate set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Piękna robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia No, powiedzieć "niezły wypas", to jak niczego nie powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Szkoda że on nie z WW2 bo by się skleiło , ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia 10 godzin temu, Evildead napisał: Szkoda że on nie z WW2 bo by się skleiło , ładnie to wygląda Evil kiedyś też tak mówiłem , ale gdy stoisz przed punktem sprzedaży a kusiciel szepta ci do ucha .... wejdż kup.... . Nie pomyl tylko miejsca sprzedaży..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia RM-5101 Tiger 1 late production 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Wygląda bardzo dobrze; figurka, ruchome traki, zimmerit..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 14 godzin temu, robertmodelarz napisał: RM-5101 Tiger 1 late production 1/35 14 godzin temu, mandrivecs napisał: Wygląda bardzo dobrze; figurka, ruchome traki, zimmerit..! Zestaw który jeszcze nie ukazał się w sprzedaży (PL) i już zbiera minusy, możliwe że ukaże się update Tiger I Late Production from Rye Field zestaw M1A2 SEPv3 w którym jedna z wersji miała/mogła być wyposażona w system Trophy zaliczył również wpadkę gdyż brakuje niektórych elementów tego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia (edytowane) W dniu 13.01.2024 o 20:26, mandrivecs napisał: Wygląda bardzo dobrze; figurka, ruchome traki, zimmerit..! Ruchome tracki to już pierwszy ich tygrys miał zestaw 5001 w 2015 roku Edytowane 14 Stycznia przez kzugaj dopiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia 23 godziny temu, kzugaj napisał: Ruchome tracki to już pierwszy ich tygrys miał zestaw 5001 w 2015 roku A temu czołgu to na pewno będą ruchome gąsienice? Bo ja z opisu zrozumiałem, że to link&length. Czy też będzie miał pełny komplet ruchomych z możliwością uproszczenia do L&L? W każdym razie, mam nadzieję że zimmerit to już RFM-owym Tygrysom zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia W dniu 15.01.2024 o 20:39, AchtungCancer napisał: A temu czołgu to na pewno będą ruchome gąsienice? Bo ja z opisu zrozumiałem, że to link&length. Czy też będzie miał pełny komplet ruchomych z możliwością uproszczenia do L&L? W każdym razie, mam nadzieję że zimmerit to już RFM-owym Tygrysom zostanie... Ruchome będą tylko na kole napędowym i napinającym a dół i góra w dwóch elementach. Po złożeniu gąsienic z zestawu 5001 to te nowe to jak spacerek po parku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego 1/35 Leopard 2A6 Main Battle Tank - Limited Edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego (edytowane) Gąski niby przerażające Kończę gąsienice Abramsa (RFM 5048), 156 ogniw, ogniwo to 6 elementów z 2 kanałami wpustowymi na każdym czyli razem z zapasowymi ogniwami 1900 miejsc do cięcia i oczyszczenia A żeby nie uniknąć zlepiania ogniwek cement chudy wymieszałem z grubym (u mnie AK Extra Thin + Mr. Cement S), daje odpowiednie właściwości czyli paruje chwilę dłużej i się tak nie rozlewa. Edytowane 27 Lutego przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca O proszę jaki news 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca I kolejna nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia 1/35 Volkswagen Type 87 w/full interior - Rye Field Model 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi