halset Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Zbyt długo się męczyłem z tym modelem, miało być na szybko a nie wyszło Poza tym nienawidzę dotykać waty, więc będzie mi się ten projekt śnił po nocach. Model ogólnie taki średniak, raczej drugi raz bym nie kupił (pierwszy raz to była okazja za ok. połowę ceny), ale sklejał się ogólnie całkiem dobrze. Dokupiłem blaszki na grille i antenę, wszystkie oznaczenia malowane ręcznie. Niestety razem z podstawką nie mieści mi się w namiocie więc zdjęcia raczej improwizowane... mam nadzieję że jakość jest wystarczająca. Postaram się kupić większy namiot i porobić lepsze fotki. 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Extra. Świetny efekt. Bardzo dobrze to wygląda. Podoba mi się. Będziesz go gdzieś pokazywał w miejscach publicznych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia zdjęcia nocne rewelacja 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 11 Stycznia Autor Share Napisano 11 Stycznia 5 minut temu, Endrju napisał: Będziesz go gdzieś pokazywał w miejscach publicznych. Raczej nie, to raczej próba generalna przed innym projektem. Sam T-62 nie zostanie u mnie długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Sam czołg bardzo ładny a podstawka wydaje się go nawet trochę przyćmiewać także kompozycja pierwsza klasa. Wystrzał ma moc obalającą a zdjęciami nocnymi wykręciłeś wręcz niesamowity klimat. Bardzo pierwszorzędna wybuchowa robota! Lata siedemdziesiąte to jeszcze epoka czarno-biała więc nie mogłem się powstrzymać: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 10 godzin temu, halset napisał: Model ogólnie taki średniak, raczej drugi raz bym nie kupił (pierwszy raz to była okazja za ok. połowę ceny), ale sklejał się ogólnie całkiem dobrze. Dokupiłem blaszki na grille i antenę, wszystkie oznaczenia malowane ręcznie. Kolejny super teciak + podstawka, podoba mi się bardzo ta para. P.S. Co rozumiesz przez ,, Model ogólnie taki średniak, raczej drugi raz bym nie kupił,, to chyba jeden z ostatnich wypustów gwiazdora czyli powinien być w miarę dobry. Blaszek minimum do grilla dalej nie uświadczysz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia 57 minut temu, bulik58 napisał: P.S. Co rozumiesz przez ,, Model ogólnie taki średniak, raczej drugi raz bym nie kupił,, to chyba jeden z ostatnich wypustów gwiazdora czyli powinien być w miarę dobry. Blaszek minimum do grilla dalej nie uświadczysz? Model sam w sobie jest w porządku jak za ta cenę, detal jest w miarę ok, chociaż tu i tam jest trochę uproszczeń (Miniart to to nie jest :P). Ale fakt ze nawet głupich blaszek na grille nie dali jakoś mnie zniechęcił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 10 godzin temu, M.A.V. napisał: zdjęcia nocne rewelacja 1 godzinę temu, TAW napisał: ...zdjęciami nocnymi wykręciłeś wręcz niesamowity klimat. Dokładnie tak, zgadzam się z kolegami bez 2 zdań, zdjęcia mocno klimatyczne Całość kompozycji robi robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, halset napisał: Model sam w sobie jest w porządku jak za ta cenę, detal jest w miarę ok, chociaż tu i tam jest trochę uproszczeń (Miniart to to nie jest :P). Ale fakt ze nawet głupich blaszek na grille nie dali jakoś mnie zniechęcił Czyli lepiej dołożyć parę złotych i wziąć Trumpka , bynajmniej mam gwarancję lepszej jakości i jakiś tam zestaw blach choćby nawet podstawowy ,dzięki ci bardzo , Jak widać nocne efekty mają powodzenie , ja jestem jednak tradycjonalistą i stawiam na dzienne ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Praca przykuwa oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Jest ogiń! Diorama bardzo efektowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) Zajebiście to wygląda, piękna praca. Edytowane 13 Stycznia przez copycat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Podstawka ekstra, czołg świetny, zdjęcia „nocne” super. Sam efekt jakoś nie jest tym, co mnie „kręci”, ale doceniam wykonanie. Szkoda takiej fajnej scenerii pustynnej tym świetlistym kręgiem przyćmiewać :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Jak to mówią na froncie "Bataliony proszą o ogień" Super wykonanie i znakomity efekt wystrzału. Czołg radziecki, a jednak nie ruski... wielkie brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Super wykonanie, klimat Synaju też oddany właściwie, efekt świetlny zarąbisty. Zazdraszczę, może kiedyś też coś podobnego zmaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia Fajny przyciąga wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi