Maxy Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Wersja w 1/72 oczywiście jest dalej w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja 1 godzinę temu, Maxy napisał: Wersja w 1/72 oczywiście jest dalej w planach? Jest, tylko po ukończeniu wersji 1/35 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja Wreszcie mam przyjemność przedstawić konwersję w pełnym wydaniu (nie licząc kamery, która jeszcze się drukuje ). Model tester/pokazowy. Będzie można zobaczyć go również na stoisku na Babarybie. Ps. Podpory z rączek nie zostały usunięte celowo, ponieważ podczas oglądania mogłyby się połamać. Niektóre niedociągnięcia które są tutaj widoczne zostały już poprawione. Dlatego jest to model bardziej testowy, niż pokazowy. Proszę mieć to na uwadze. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Super sprawa. Od kiedy dostępna w sprzedaży? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 13 minut temu, mandrivecs napisał: Super sprawa. Od kiedy dostępna w sprzedaży? Sprzedaż rusza na Babarybie 1-2.06, a wysyłka online rozpocznie się po konkursie zgodnie z listą zgłoszenia chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja A w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 2 minuty temu, Kowalec222 napisał: A w jakiej cenie? 280zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Pięknie to wygląda, nie mogę się doczekać na swoją kopię. Model od Menga już leży w składziku. Myślałaś może o kolejnym projekcie, np. zestawie do konwersji K9 na AHS Krab? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 13 minut temu, KP.Taurus napisał: Pięknie to wygląda, nie mogę się doczekać na swoją kopię. Model od Menga już leży w składziku. Myślałaś może o kolejnym projekcie, np. zestawie do konwersji K9 na AHS Krab? Dziękuję, kolejny projekt to będzie Leo 2PL2 wersji 1:72. a później mam w rękawie kilka innych pomysłów, których na razie nie zdradzam. Kraba z tego co wiem robi Skinn3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Wygląda świetnie. Idę szukać kupca na nerkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 2 godziny temu, Sasini napisał: Dziękuję, kolejny projekt to będzie Leo 2PL2 wersji 1:72. No to czekamy. Do jakiego zestawu będzie? Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Godzinę temu, Sasini napisał: Trumpeter Dzięki. To czekamy grzecznie . Pozdrawiam, Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cag Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 7 godzin temu, Sasini napisał: Sprzedaż rusza na Babarybie 1-2.06, a wysyłka online rozpocznie się po konkursie zgodnie z listą zgłoszenia chętnych. Jak/gdzie mozna wpisac sie na listę chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 3 minuty temu, cag napisał: Jak/gdzie mozna wpisac sie na listę chętnych? Wystarczy do mnie napisać w wiadomości prywatnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 29 Maja Autor Share Napisano 29 Maja Mała informacja dla tych co nastawiają się na zakup konwersji na Babarybie. Z powodów technicznych ilość wydruków jest mocno... mocno ograniczona. Byłam pewna, że uda się wyprodukować sporą ilość zestawów ale niestety rzeczywistość okazała się brutalna. Dlatego też z góry przepraszam wszystkich, który zakładali ze zakupią ją w ten weekend. Będzie opcja wpisania się na listę wysyłkową. Po powrocie z konkursu postaram się jak najszybciej wszystko, wszystkim rozesłać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja A kiedy 72jka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 29 Maja Autor Share Napisano 29 Maja Godzinę temu, OLO napisał: A kiedy 72jka? Masz odpowiedź dosłownie na tej stronie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Ciekawe, czy Meng zaczął już regenerację form do tego modelu. Potem mogą nie nadążyć z produkcją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja 5 godzin temu, Sasini napisał: Masz odpowiedź dosłownie na tej stronie wątku Jest tylko stwierdzenie że będzie mastępny projekt a ja pytałem się kiedy będzie , radzę dokładnie czytać i nie spieszyć się z odpowiedzią miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 29 Maja Autor Share Napisano 29 Maja 1 minutę temu, OLO napisał: Jest tylko stwierdzenie że będzie mastępny projekt a ja pytałem się kiedy będzie , radzę dokładnie czytać i nie spieszyć się z odpowiedzią miłej nocy Dokładnie tak, jest "tylko" stwierdzenie, że jest to projekt następny w kolejności. Bardziej konkretnej odpowiedzi nie jestem w stanie w tej chwili udzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja (edytowane) 7 godzin temu, Sasini napisał: Dokładnie tak, jest "tylko" stwierdzenie, że jest to projekt następny w kolejności. Bardziej konkretnej odpowiedzi nie jestem w stanie w tej chwili udzielić. Dziękuję miłego dnia i powodzenia Edytowane 30 Maja przez OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja (edytowane) To kto pierwszy ruszy z wasztatem? Edytowane 30 Maja przez grzesioc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja 2 godziny temu, grzesioc napisał: To kto pierwszy ruszy z wasztatem? Widownia dopisała pozostaje tylko podnieść kurtynę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi