Xmen Napisano 29 Lipca Autor Share Napisano 29 Lipca 1 godzinę temu, Marek K napisał: Szpara skrzydło -silnik nie dodaje mu uroku Panie Marku zdaje sobie z tego sprawę. Za jakieś trzy tygodnie go skończę.Galerię obejrzy może z dwadzieścia osób i model zniknie w czeluściach forum.Portfolio jest zamknięte i nikt nie będzie o nim pamiętać. Na żadnej imprezie też nie będzie prezentowany. Będzie ciekawie wyglądał na półce i tyle mi wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca Podobają mi się te plamki. Ładnie to wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca 11 godzin temu, Xmen napisał: zdaje sobie z tego sprawę. I bardzo dobrze Jednak delikatnie sugeruję odciąć silniki - konkretnie przeszlifować osłonę silnika oraz "podejście" silnika do skrzydła i samo się zejdzie bez żadnej szpary. Oczywiście jak się koledze chce (ale podejrzewam, że się nie chce ) Jako jeden z tych dwudziestu czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca 14 godzin temu, Marek K napisał: Maski edkowe , czy produkcja własna ? Szpara skrzydło -silnik nie dodaje mu uroku Akurat nie razi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca 1 godzinę temu, Piotr Dmitruk napisał: Akurat nie razi. Znaczy dodaje uroku. Nic nie trzeba odcinać. Ja też jestem w tych dwudziestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca Godzinę temu, marek d napisał: Ja też jestem w tych dwudziestu. Dołączam. Jak się tak nas na koniec zliczy, to się okaże że jest dwudziestu jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca Godzinę temu, marek d napisał: Ja też jestem w tych dwudziestu. Teraz, barszczo napisał: Dołączam. Oho, zaczyna się walka o bilety Kto żyw - niech bieży, bo zbraknie i będzie trzeba oglądać zza siatki (lub płota, jak kto woli) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Lipca Autor Share Napisano 30 Lipca Spokojnie.Dla wszystkich miejsca wystarczy.Mówię oczywiście o chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca 9 godzin temu, abtb napisał: zaczyna się walka o bilety Ale tam... mam abonament w loży VIP-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca Odnośnie silnika https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_101I-331-3034-13A,_Russland,_Focke-Wulf_Fw_189.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca 18 godzin temu, Marek K napisał: Odnośnie silnika https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_101I-331-3034-13A,_Russland,_Focke-Wulf_Fw_189.jpg Dziękuję bardzo.Moze komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca Nie ma za co, plamki super. BRAWO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca (edytowane) W dniu 30.07.2024 o 12:46, barszczo napisał: Dołączam. Jak się tak nas na koniec zliczy, to się okaże że jest dwudziestu jeden. Dolicz jeszcze z 5 tajniaków w trybie partyzanta. Ja generalnie szedłem sobie spokojnie jak człowiek po te bilety a tu mnie ktoś normalnie po rękach podeptał. Ciżba okrutna. Edytowane 31 Lipca przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca 4 minuty temu, Endrju napisał: Dolicz jeszcze z 5 tajniaków w trybie partyzanta. Ja generalnie szedłem sobie spokojnie jak człowiek po te bilety a tu mnie ktoś normalnie po rękach podeptał. Ciżba okrutna. Ja tak z ostatniego rzędu podglądam. W zasadzie stojące miejsca zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Lipca Autor Share Napisano 31 Lipca Panowie nie rozpychać się i nie deptać Andrzeja po rękach bo zrobię listę "tych panów nie obsługujemy " i zostaną wyproszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca A ja mam starą lornetkę 20x50 kupioną ze 30 lat temu u ruskich, więc zza okna patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Sierpnia Autor Share Napisano 1 Sierpnia 7 godzin temu, Baas ArK napisał: A ja mam starą lornetkę 20x50 kupioną ze 30 lat temu u ruskich, więc zza okna patrzę. Nie ma takiej potrzeby.Dla kolegi miejsce też się znajdzie. Zastanawia mnie tylko to poruszenie w temacie .Jeszcze nie wiadomo czy będzie co oglądać. W tym tygodniu zacznę nakładać kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia 5 godzin temu, Xmen napisał: Zastanawia mnie tylko to poruszenie w temacie . 5 godzin temu, Xmen napisał: W tym tygodniu zacznę nakładać kalkomanie. Łooo Panie, to dopiero będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia 12 godzin temu, Xmen napisał: Zastanawia mnie tylko to poruszenie w temacie No co? Model nietuzinkowy, robota przyzwoita to ludzie się pchają, tylko się cieszyć że jest publika. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Sierpnia Autor Share Napisano 1 Sierpnia 3 minuty temu, marek d napisał: No co? Model nietuzinkowy, robota przyzwoita to ludzie się pchają, tylko się cieszyć że jest publika. Działaj dalej. Marek ja się cieszę że jest publika mimo ślamazarnego tempa budowy ale nie chciałbym sprawić zawodu obserwującym.Tego się trochę obawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia Rób spokojnie po swojemu i będzie dobrze. Model już wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia 34 minuty temu, marek d napisał: Model już wygląda ciekawie. W rzeczy samej, w rzeczy samej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Sierpnia Autor Share Napisano 2 Sierpnia (edytowane) Kalkomanie położone.Trzeba było użyć czarnej Agamy. Zdjęcia z krzyżem żeby nie było że nie weszły w linie Ja jestem starej daty i lakieruje model przed nakładaniem Dlatego się tak błyszczy. Edytowane 2 Sierpnia przez Xmen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia az nie moge sie doczekac sciagnietych masek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia 39 minut temu, Xmen napisał: Ja jestem starej daty i lakieruje model przed nakładaniem Dlatego się tak błyszczy. Ja też tak robię, modelik bardzo fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi