Xmen Napisano 29 Lipca 2024 Autor Share Napisano 29 Lipca 2024 (edytowane) - Edytowane 15 godzin temu przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 30 Lipca 2024 Share Napisano 30 Lipca 2024 Podobają mi się te plamki. Ładnie to wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Lipca 2024 Share Napisano 30 Lipca 2024 11 godzin temu, Xmen napisał: zdaje sobie z tego sprawę. I bardzo dobrze Jednak delikatnie sugeruję odciąć silniki - konkretnie przeszlifować osłonę silnika oraz "podejście" silnika do skrzydła i samo się zejdzie bez żadnej szpary. Oczywiście jak się koledze chce (ale podejrzewam, że się nie chce ) Jako jeden z tych dwudziestu czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 30 Lipca 2024 Share Napisano 30 Lipca 2024 14 godzin temu, Marek K napisał: Maski edkowe , czy produkcja własna ? Szpara skrzydło -silnik nie dodaje mu uroku Akurat nie razi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Lipca 2024 Share Napisano 30 Lipca 2024 1 godzinę temu, Piotr Dmitruk napisał: Akurat nie razi. Znaczy dodaje uroku. Nic nie trzeba odcinać. Ja też jestem w tych dwudziestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Lipca 2024 Share Napisano 30 Lipca 2024 Godzinę temu, marek d napisał: Ja też jestem w tych dwudziestu. Dołączam. Jak się tak nas na koniec zliczy, to się okaże że jest dwudziestu jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Lipca 2024 Share Napisano 30 Lipca 2024 Godzinę temu, marek d napisał: Ja też jestem w tych dwudziestu. Teraz, barszczo napisał: Dołączam. Oho, zaczyna się walka o bilety Kto żyw - niech bieży, bo zbraknie i będzie trzeba oglądać zza siatki (lub płota, jak kto woli) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Lipca 2024 Autor Share Napisano 30 Lipca 2024 (edytowane) - Edytowane 15 godzin temu przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Lipca 2024 Share Napisano 30 Lipca 2024 9 godzin temu, abtb napisał: zaczyna się walka o bilety Ale tam... mam abonament w loży VIP-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 30 Lipca 2024 Share Napisano 30 Lipca 2024 Odnośnie silnika https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_101I-331-3034-13A,_Russland,_Focke-Wulf_Fw_189.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Lipca 2024 Autor Share Napisano 31 Lipca 2024 (edytowane) - Edytowane 15 godzin temu przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 31 Lipca 2024 Share Napisano 31 Lipca 2024 Nie ma za co, plamki super. BRAWO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 31 Lipca 2024 Share Napisano 31 Lipca 2024 (edytowane) W dniu 30.07.2024 o 12:46, barszczo napisał: Dołączam. Jak się tak nas na koniec zliczy, to się okaże że jest dwudziestu jeden. Dolicz jeszcze z 5 tajniaków w trybie partyzanta. Ja generalnie szedłem sobie spokojnie jak człowiek po te bilety a tu mnie ktoś normalnie po rękach podeptał. Ciżba okrutna. Edytowane 31 Lipca 2024 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 31 Lipca 2024 Share Napisano 31 Lipca 2024 4 minuty temu, Endrju napisał: Dolicz jeszcze z 5 tajniaków w trybie partyzanta. Ja generalnie szedłem sobie spokojnie jak człowiek po te bilety a tu mnie ktoś normalnie po rękach podeptał. Ciżba okrutna. Ja tak z ostatniego rzędu podglądam. W zasadzie stojące miejsca zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Lipca 2024 Autor Share Napisano 31 Lipca 2024 (edytowane) - Edytowane 15 godzin temu przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 31 Lipca 2024 Share Napisano 31 Lipca 2024 A ja mam starą lornetkę 20x50 kupioną ze 30 lat temu u ruskich, więc zza okna patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Sierpnia 2024 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) - Edytowane 15 godzin temu przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Sierpnia 2024 Share Napisano 1 Sierpnia 2024 5 godzin temu, Xmen napisał: Zastanawia mnie tylko to poruszenie w temacie . 5 godzin temu, Xmen napisał: W tym tygodniu zacznę nakładać kalkomanie. Łooo Panie, to dopiero będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Sierpnia 2024 Share Napisano 1 Sierpnia 2024 12 godzin temu, Xmen napisał: Zastanawia mnie tylko to poruszenie w temacie No co? Model nietuzinkowy, robota przyzwoita to ludzie się pchają, tylko się cieszyć że jest publika. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Sierpnia 2024 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) - Edytowane 15 godzin temu przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 1 Sierpnia 2024 Share Napisano 1 Sierpnia 2024 Rób spokojnie po swojemu i będzie dobrze. Model już wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Sierpnia 2024 Share Napisano 1 Sierpnia 2024 34 minuty temu, marek d napisał: Model już wygląda ciekawie. W rzeczy samej, w rzeczy samej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Sierpnia 2024 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2024 (edytowane) - Edytowane 15 godzin temu przez Xmen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Sierpnia 2024 Share Napisano 2 Sierpnia 2024 az nie moge sie doczekac sciagnietych masek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Sierpnia 2024 Share Napisano 2 Sierpnia 2024 39 minut temu, Xmen napisał: Ja jestem starej daty i lakieruje model przed nakładaniem Dlatego się tak błyszczy. Ja też tak robię, modelik bardzo fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi