zenek_65 Napisano 11 Listopada Autor Share Napisano 11 Listopada Obecnie trwa proces przyklejania rampy - dlugo to trwa, bo jest dość ciężka i długa a punkt klejenia jest na jej końcu i co jakiś czas następowało jej urwanie. Praktycznie od południa z nią walczę i chyba mam na nią sposób. Zobaczymy jutro. Do końca prac pozostlo jeszcze - oprócz rampy - dorobić kilka pokryw otwartych wnęk, różnej maści anteny, światła, uchwyty, wycieraczki szyb, odgromniki..... No i przykleić śmigła, osłonę radaru i silnika RU-19A . Niby nie wiele, ale czasu trochę jeszcze potrzeba. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada 11 minut temu, zenek_65 napisał: Skurkowany! Dobry jest! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 12 Listopada Autor Share Napisano 12 Listopada @Grzes - Z każdym przyklejonym elementem mnie też podoba się coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 24 Listopada Autor Share Napisano 24 Listopada Koniec projektu An-26 „1403” zbliża się coraz szybciej. Od ostatniego postu doszło kilka drobiazgów, m.in. - zamek/blokada rampy - przyrząd nawigacyjny – tak mi się wydaje – w kopule bocznej - wykonałem odpryski farby na osłonie radaru i lewej wnęce wyposażenia radiowego 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada Godzinę temu, zenek_65 napisał: Prowokator 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi