Mitrandir Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Szacuneczek Mikołaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia W dniu 19.01.2025 o 18:47, Grzes napisał: Czyli standardowa procedura, a nie żadne czary. A myślisz, że jak używa czarów, to się przyzna, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia Mikołaju czym kleiłeś kratownicę? Podchodziłem kiedyś do dużo większej AlouetteII (1:48) i poległem bo jakiego kleju bym nie użył to chwila "nieuwagi " i wszystko sypało się jak domek z zapałek Projekt porzuciłem gdyż zanim zdążyłem poskładać napęd moja kratownica wyglądała gorzej od zestawowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Piątek o 10:24 Autor Share Napisano Piątek o 10:24 Przepraszam - leon - za późną odpowiedź, ale ferie mi się trafiły. Kratownica klejona na mikrokropelki dwuskładnikowego poxipolu, tu i tam pociągnięte extra thinem oraz CA. Ale podstawa - poxipol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano Sobota o 23:50 Share Napisano Sobota o 23:50 A czy masz jakiś specjalny uchwyt lub stojak w którym montujesz to maleństwo? Pokleić czysto to jedno a nie uszkodzić w procesie twórczym to drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi