Marek K Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 2 godziny temu, Xmen napisał: Niech się pan @iceman nie obrazi ale aż z ciekawości sprawdziłem i faktycznie w instrukcji jest 02/71/76.Ciekawe czy takie zestawienie kolorów było możliwe? W instrukcji modelu w skali 1:72 jest jednak podane 02/71/65. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Typowy edkowy numer. Czasami jeszcze dają znak zapytania. Co do modelu to świetny jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Ewidentnie Eduard coś nie mógł się zdecydować na schemat zarówno w 1-72 i 1-48, ze strony www.asisbiz.com: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 17 minut temu, RogerM napisał: Ewidentnie Eduard coś nie mógł się zdecydować na schemat zarówno w 1-72 i 1-48, ze strony www.asisbiz.com: O tym pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia No właśnie Edek coś pomieszał, a ja poszedłem w to na ślepo. Nie pierwszym i nie ostatni raz zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 16 minut temu, iceman napisał: No właśnie Edek coś pomieszał, a ja poszedłem w to na ślepo. Nie pierwszym i nie ostatni raz zresztą Eduard ma tendencję do zmiany kolorystyki w kolejnych odsłonach tych samych modeli. Pal licho jeżeli po iluś tam latach pojawiają się nowe informacje, zdjęcia itp. ale oni w krótkich odstępach czasu inaczej interpretują malowania. I tak np. w weekendzie będzie taki schemat, a w profipacku już inny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Pięknie wygląda. Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Bardzo ładna praca. Podrzucisz link do FB? Chętnie zobaczę warsztat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia a jeszcze jakieś fory brzuszka można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Piękna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Piękny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia W dniu 11.08.2024 o 20:00, kozborn napisał: a jeszcze jakieś fory brzuszka można? Mam tylko taką z warsztatu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Nie podoba mi się bo jest ładniejsza od mojej. To żart oczywiście. Kapitalna robota.Tym bardziej że najłatwiejszy ten zestaw podobno nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia Do najłatwiejszych modeli ten zestaw nie należy Wersja G składa się już ponoć lepiej, z wczesnymi jest dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Rozczaruję Cię one tak samo się składają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Świetnie ten spód wygląda, moje klimaty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Doskonały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia WOW!!! Piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia W dniu 12.08.2024 o 21:40, Marek K napisał: Rozczaruję Cię one tak samo się składają. Szkoda, to musimy czekać, aż wyda ten temat Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Model Prima sort... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia Potrafisz operować aerografem, podoba się bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września Świetny model . Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi