jachud3 Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Fajny, niby jednobarwny a dużo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Pomalowany pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Piękna robota, malowanie robi świetne wrażenie, jak również niby „niewidoczne” detale, one też robią tu robotę. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 7 Października Autor Share Napisano 7 Października (edytowane) Hej, cieszy mnie to że się wam podoba. Po poprawkach malowania zabrałem się za obtarcia i odrapania farby. Do tego wybrałem srebrną kredkę Derwenta i metaliczny akryl nanoszony igłą. Mniej więcej wychodzi dobrze, choć jest kilka miejsc gdzie obtarcia są za szerokie bądź wzorek się powtarza. Trochę biorę ze zdjęć, trochę domyślam się po tym gdzie obsługa chodziła resztę zmyślam. Na wierzch pójdzie na koniec ziemia spod butów więc pewnie jeszcze poszaleję z tym. Szkoda że nie potrafię pokazać jak ładnie się świecą łby śrub na panelach serwisowych za silnikiem. Edytowane 7 Października przez Kalor 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi