Woit Napisano 1 Października Share Napisano 1 Października 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Dodam tylko że reguły są dla miENczakUF i jak kogoś świerzbią ręce, a nie ma nic innego do roboty, to niech się nie krępuje. Jak skończę Uji, na pewno nie będę czekał do listopada Ale że jak to?! gdzie ten niemiecki "ordnung"?! Pytanko (ostrzeżenie?) jest. W moim zestawie drewnianego pokładu (w zestawie są dwa komplety) brakuje klap/pokryw w elemencie o nr 8. Tzn. u mnie była tylko jedna, latała sobie gdzieś tam luzem po fabrycznym woreczku. Jak to u Was wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października Mam i ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października Widzę, że tu drewienko w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października Tak jest. Żadnych problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Października Autor Share Napisano 7 Października No i co nikt jeszcze nie rozpaprał? Zawiedliście mnie towarzysze 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października ja juz znalazłem a to jest postep mam 2 wiec na razie w głowie projekt winietki jakis fiord jakis pomost jakies ciezarówki ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października 14 godzin temu, Szydercza Gała napisał: No i co nikt jeszcze nie rozpaprał? Zawiedliście mnie towarzysze Pewnie już dłubią i od razu galerie wrzucą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października 15 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Zawiedliście mnie towarzysze Ani chybi trzeba sięgnąć po stare, sprawdzone metody: inaczej skończy się co najwyżej małą aferką w sprawie zaginionego luku Nawet komisji nie będzie warto powoływać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Października Autor Share Napisano 8 Października Nieeeee, tak bedzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października hola, hola.... gwiazda śmierci to zupełni inny wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października 23 godziny temu, Szydercza Gała napisał: No i co nikt jeszcze nie rozpaprał? Zawiedliście mnie towarzysze Widocznie tym razem mamy nieco bardziej uczciwe grono wspUłmodelarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października 2 godziny temu, Lipa napisał: Widocznie tym razem mamy nieco bardziej uczciwe grono wspUłmodelarzy Dokładnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Października Autor Share Napisano 11 Października No to PIERSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Gała jeńców nie bierze, zasad nie trzyma, mury kruszy a zaraz glinkę nam chyba wysuszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: No to PIERSZY falstart ! dyskwalifikacja ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października @Woitzapachniało Fredrą... @M.A.V. od dyskFanifikacǰi, noRZóF w plecy i SZCZałUF w potylicę to tutaj jestem ja, takze ten... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października 16 godzin temu, M.A.V. napisał: falstart ! dyskwalifikacja ! Czytając , przypomniał mnie się taki mocno już czerstFy dowcip. Brzmiał mniej więcej tak. Hans w obozie mówi do żydów: Jeśli, któryś z Was przepłynie ten oto basen kwasu, będzie wolny! Jeden próbuje... nie udało się. Utonął rozpuszczając się. Drugi wskakuje. Mniej więcej w połowie koniec. Kolejna próba, Już,,, już prawie sięgnął krawędzi przeciwnej ale zniknął pod powierzchnią kwasu. Nagle czwarty wskakuje szybki kraul i hop jest po drugiej stronie. Hans biegnie zdyszany i krzyczy: Jude! Falstart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października Czerstwe doFcipy i wspominanie Pułkownika na daremnie... paCZ coś narobił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października 8 minut temu, Szydercza Gała napisał: Czerstwe doFcipy i wspominanie Pułkownika na daremnie... paCZ coś narobił.... aaaAAAaa KOWID. Boże ratuj aaaAAAAaaa WSZYSCY zginiemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października Ciapek??? Aleś urósł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października a gdzie ZOFFFIA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października 8 godzin temu, Baas ArK napisał: Ciapek??? Aleś urósł! Ale chłopak Ci zmężniał... Chyba zaraz będzie maturę pisał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Października Autor Share Napisano 13 Października (edytowane) Nieeee mój Młody ma dopiero 13 lat, do matury jeszcze trochę. Choć całkiem niedawno Juniorów pozamiatał na konkursie w Dublinie swoim Heinklem. No i ja tam juz sznelbocika piłuje, a jak w innych miastach? Edytowane 13 Października przez Szydercza Gała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almirante Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października Czołem, wpuścicie mnie jeszcze na pokład z taką Julką? Można powiedzieć, że to sznelek w stadium emerytalnym xD https://www.graptolite.net/PRL/Julia.html Dużo zdjęć jej nie ma, ale w MO dało plany, nr specjalny 31 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Października Autor Share Napisano 13 Października Punktem wyjścia był kadłub sznelbota, może być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi