Tomek Mroczkowski Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Witam,Potrzebowałbym t 34 idento jak w rudym 102 w skali 1:72 jakiejs dobrej firmy z gory thx To: http://www.exito.sklep.pl/index.php?products=product&prod_id=369 + http://www.exito.sklep.pl/index.php?products=product&prod_id=1074 = Pseudo rudy, jeszcze musiałbyś załatwić numer 102 i no Szarika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Model Trumpka jest kiepski, lepiej DML-a Mod1944, natomiast lufa, którą pokazałeś absolutnie się nie nadaje (D-5T). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Model Trumpka jest kiepski, lepiej DML-a Mod1944, natomiast lufa, którą pokazałeś absolutnie się nie nadaje (D-5T). A jaką miał rudy trumpka zły ale lepszy od UM, a Dragon ciężko dostępny... PS tak przy okazji chyba też sobie w przyszłości zaplanuje rudego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 mroko a ile oni tam chcą za przesyłke ?? jesli to co dałes jest dobre... to to bedzie mój kolejny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Poczytaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 juz zauwazyłem a masz tam konto ?? bo nie wiem czy oni sa pewni narazie to tylko z mojehobby zamawiałęm a tu nie wiem.. ale widze ze taniej jesli chodzi o ten model akurat p.s a tę lufe to jak sie montuje do plastiku ? tak o klejem ? p.s 2 a z kad mozna wzias jakies zdj rudego ? procz google edit: i jeszcze farbki itp jakby kto mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Już założyłem, bo będę zamawiał lufe do T-64 i 10m linki Na klej CA znikąd to był czołg SF, oczywiście T-34/85 ale historia SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 mroko94 po co Ci 10 metrów linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 mroko94 po co Ci 10 metrów linki? 5m linki o średnicy 1,0 5m linki o średnicy 1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Rudego grał czołg powojennej konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 peter tzn. co ?? bo ja zielony jestem jesli chodzi o historie czołgów, a zdjec nie ma rudego... chyba będę musiał obejżec 4 panc i doga - znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Do filmu użyto czołgu zrobionego po wojnie który różnił sie od wojennego. To takie info co do zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 aaa, a duza różnica ? bo jak co to można ręcznie przerobić, no chyba że zmiany były diametralne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Tu o prawdę historyczną raczej dbać nie można, ja bym zrobił ten model co mroko zalinkował i byłbym zadowolony Na T-34 się nie znam więc różnic Ci nie wymienię :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 no ja tego robie, tylko czekam na kase.... i szukam zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Pytanie odnośnie tego malca, czy te pojazdy były malowane na panzergrau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Co więcej to malowanie na art worku na pudełku też wygląda na mocno naciągane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Czym się różni działo 2A46M od 2A46?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 http://www.manufaktur.dk/uploads/panther.jpg Czy wie ktoś może coś o tej panterze? Gdzie walczyła, czy miała zimmerit, jakiś schemat malowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 jager27 to są chyba Panthery z walk w Powstaniu Warszawskim. I jak kojarzę to jest jeszcze zdjęcie od tyłu z dalszej perspektywy obejmujace 4 - 5 Panther. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorio_79 Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Czy kotoś wie czy na rynku są lufy pasujące do: - DRA6381 16 Multiple Gun Motor Carriage - karabin maszynowy kal. 12,7 mm Browning M2HB - DRA6469 Flakpanzer 38(t) Ausf.L "Gepard" - 2 cm FlaK 38 (L/112,6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 martola.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorio_79 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Dzięki za link do sklepu jest Browning M2HB, ale w wersji przenośnej i nie będzie pasował ;-( tak samo jest - 2 cm FlaK 38 ale nie w wersji - L/112,6 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KARPIU Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Chciałbym zrobić Twardego w 35, zakupiłem model T-72 Zevzdy, jeszcze go nie mam, bo czekam aż przyślą, ale mając kontakt z T34 tejże firmy spodziewam się kiepskiej jakości.. cóż i tak na przerobienie pójdzie, ale mam pytanie czy są jakieś blaszki do tego modelu, aby nadać mu jako takiego wygląd i żeby w miarę zgadzało się co do wersji jaką użytkuje WP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi