MBWP-1 Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Witam wszystkich jestem tu nowy potrzebuje waszej pomocy w sprawie modelu czołgu T-34 !:16 firmy TORRO a mianowicie chodzi mi o wymiane elektroniki by mógł powoli ruszac a nie ze zrywem prosze was o pomoc w tej sprawie co trzeba wymienic i jaki był by koszt . Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Zapraszam na forum rctank.pl. Tu raczej nic się nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Nie znalazłem lepszego działu , jeśli trzeba będzie proszę o przeniesienie , otóż interesują mnie tacy mechanicy lub tacy wojacy do pewnego modelu z okresu bitwy na łuku kurskim. Czy nadaje się któraś para? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Ci "wojacy" raczej nie - trochę za grubo ubrani jak na lipiec Może tacy bardziej by Ci spasowali : http://plastmodel.pl/p/51/3075/tamiya-32521-russian-infantry-1-48--skala-1-48-figurki.html a tu inbox: http://www.mojehobby.pl/products/WWII-Russian-Infantry-and-Tank-Crew-Set.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Ci "wojacy" raczej nie - trochę za grubo ubrani jak na lipiec Może tacy bardziej by Ci spasowali : http://plastmodel.pl/p/51/3075/tamiya-32521-russian-infantry-1-48--skala-1-48-figurki.html a tu inbox: http://www.mojehobby.pl/products/WWII-Russian-Infantry-and-Tank-Crew-Set.html Mogą sie nadać Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XLesio Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Ci "wojacy" raczej nie - trochę za grubo ubrani jak na lipiec Może tacy bardziej by Ci spasowali : http://plastmodel.pl/p/51/3075/tamiya-32521-russian-infantry-1-48--skala-1-48-figurki.html a tu inbox: http://www.mojehobby.pl/products/WWII-Russian-Infantry-and-Tank-Crew-Set.html Głupie pytanie 'lajkonika' - ale czy to na pewno dobry wybór? Fizylierzy noszą waciaki, a jeden z nich uszankę.. TO NIE SĄ MUNDURY LETNIE :( Słowem: trochę za grubo ubrani jak na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heinrich Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Panowie potrzebuję pomocy staram się skleić T-34/85 z zestawu Revell'a 03189 i poszukuję gąsienic (foto-trawione, winyle, żywica itp.) w miarą możliwości przystępnej cenie. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Czy ktoś z kolegów wie do której wersji najbardziej podobny jest ten model: http://www.mojehobby.pl/products/German-Jagdpanzer-IV-Lang.html niby F ,niby nie wiem ta długa lufa mnie trochę dziwuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Potrzebuje pomocy. Nigdzie nie mogę znaleźć łańcuszków 0.30mm ( zastosowanie do merkavy ), a to co miałem w zestawie braknie mi Czy ktoś z was wie gdzie mogę takie łanczuszki nabyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Zobacz w ofercie RB Model powinni coś mieć.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Kurcze najmnijesze widze tylko 0,95 W ogóle sa dostępne w sprzedaży 0.30 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Są jeszcze fototrawione z Abera różne skale. Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Po zmierzeniu wychodzi ze ogniwo ma jakies 2 mm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Dobra chyba 1,1x1,9 powinien pasować Ale poczekam na potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błażej Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Ja mam pytanie do starszych , bardziej doświadczonych kolegów . Czym i w jaki sposób robicie obicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja spotkałem się z trzeba metodami. Używając specjalnego specyfiku. który nakłada się miejscami przed położeniem bazy, a po nalozeniu bazowego koloru, suchym pędzelkiem zdrapuje sie z tych miejsc farbe. Sposób na gąbke. Gabeczke maczasz delikatnie w farbie, następnie na jakims papierze pozbywasz się nadmiaru farby, tak aby zostawały deliktane slady i nanosisz na model. No i trzeci, to malutkim pędzelkiem. Zazwyczaj metode gąbeczki i pędzelka łaczy się i wykorzystuje się obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błażej Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Dziekuje bardzo pocwicze na jakims zlomie i dam znac o efektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 19 Sierpnia 2014 Share Napisano 19 Sierpnia 2014 Szukam wszelkiej maści zdjęć Warriora MCV z operacji "Pustynna Burza" może jakieś linki szukałem ale google mnie chyba nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło123 Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 mam pytanie czy cały pancerz tygrysa był zrobiony z gładkiej stali czy były elementy z walcowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło123 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 sory za post pod postem ale mam pytanie odnośnie tego zestawu http://www.mojehobby.pl/products/7-TP-MIR.html używał ktoś bo szukałem w warsztacie i nie znalazłem z nie wiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krz0011 Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Polecicie na szybko jakieś maski do malowania kół do późnego Tygrysa (Dragon 6383)? Najlepiej dostępne od ręki, muszę je mieć u siebie maksymalnie w 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Polecicie na szybko jakieś maski do malowania kół do późnego Tygrysa (Dragon 6383)? Najlepiej dostępne od ręki, muszę je mieć u siebie maksymalnie w 2 tygodnie. Maski do póżnych kół, żart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krz0011 Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Ok, dzięki. Nie siedzę w temacie tygrysów, model złapałem na szybko i szybciej napisałem post niż pomyślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krj1921 Napisano 10 Września 2014 Share Napisano 10 Września 2014 Mam pytanie dotyczące tego pojazdu: Mianowicie w jaki sposób zdejmowana była płyta pancerna aby móc dostać się do silnika? (niestety w google nie potrafiłem znaleźć takiej informacji ani tym bardziej zdjęcia). Czy elementy które oznaczyłem jako 1 i 2 w rzeczywistości były dwoma oddzielnymi elementami czy też "odlewane" były jako całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_xxl Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Koledzy doradźcie proszę czy jest szansa dopaść model niemieckiego czołgu/ niszczyciela (najchętniej Pantery) w skali 1:35 w cenie do 100pln, który nie będzie wymagał masy przeróbek i dokupowania wielu dodatków by był zgodny historycznie? Jestem początkujący i na razie bardzo trudno mi to wszystko ogarnąć i czym więcej przeglądam i czytam tym większy mam mętlik w głowie. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi