bulik58 Napisano wczoraj o 08:13 Share Napisano wczoraj o 08:13 (edytowane) 1 godzinę temu, patrykd napisał: Masz slynny vms Próbowałeś go na jakimś podobnym kolorze do tego piaskowego? Godzinę temu, robertmodelarz napisał: Swojego Challengera malowałem zwykłym lakierem Vallejo 27.651 bezbarwny mat. Po pigmentowaniu zawsze ciemnieje. Ściemniał po lakierze bezbarwnym czy pigmentach ? Edytowane wczoraj o 08:14 przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano wczoraj o 10:14 Share Napisano wczoraj o 10:14 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Próbowałeś go na jakimś podobnym kolorze do tego piaskowego? Ściemniał po lakierze bezbarwnym czy pigmentach ? Po lakierowaniu bezbarwnym. Można rozjaśnić kolory przed pigmentami i lakierowaniem. Jak ściemnieje będzie w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano wczoraj o 13:25 Share Napisano wczoraj o 13:25 7 godzin temu, bulik58 napisał: Ten i Revell również odpada , a z aryli jest coś godnego polecenia? Moze Italeri Matt ? Sam uzywam tylko Italeri bo akryl. Przed Lakierem Po Lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano wczoraj o 18:02 Share Napisano wczoraj o 18:02 7 godzin temu, robertmodelarz napisał: Po lakierowaniu bezbarwnym. Można rozjaśnić kolory przed pigmentami i lakierowaniem. Jak ściemnieje będzie w sam raz. Chcę pozostać przy tym kolorze który mam obecnie , coś zbliżonego do tego poniżej , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Mam nadzieję, że w chwili świątecznego odpoczynku ktoś może znajdzie czas na poratowanie informacją jak mogły wyglądać oznaczenia na tyle pojazdu ze zdjęcia. Czy była tam czarna tablica rejestracyjna ( prostokąt czy kwadrat) a może napis z numerami rejestracji. Oznaczenia UN? Pozdrawiam i życzę wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, FLECZER napisał: Mam nadzieję, że w chwili świątecznego odpoczynku ktoś może znajdzie czas na poratowanie informacją jak mogły wyglądać oznaczenia na tyle pojazdu ze zdjęcia. Czy była tam czarna tablica rejestracyjna ( prostokąt czy kwadrat) a może napis z numerami rejestracji. Oznaczenia UN? Pozdrawiam i życzę wesołych świąt Tylko napis UN po pokach n tylnej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Znam to zdjęcie ale nie mam pewności czy to ,,nasz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) na pewno już prywatny japoński Edytowane 10 godzin temu przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi