mareek Napisano Środa o 19:56 Share Napisano Środa o 19:56 Dzień dobry Państwu, chyba koniec, ewentualnie jakieś drobne poprawki, jak domalowanie wnętrza reflektora. Skala 1:35, model MiniArt 37098 Egyptian T-34/85 with Crew, przerobiłem ślad łączenia form na wieży i dodałem kilka innych śladów po formie, charakterystycznych dla T-34 produkowanych w Polsce po wojnie. Malowany głównie farbami Mr.Hobby, detale vallejo, brudzing głównie siuwaksami MIGa i AK Interactive. To chyba by było na tyle, na pytania wszelkie chętnie odpowiem. Miłego (mam nadzieję) oglądania. Ps. z plandeki jestem najmniej zadowolony, ale póki co taka musi zostać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Czwartek o 08:35 Share Napisano Czwartek o 08:35 Fajny podoba się . W reflektor możesz wkleić kulkę z pochłaniacza wilgoci w torebce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Czwartek o 11:22 Share Napisano Czwartek o 11:22 Podoba mi się ten "ryszawy".. Napis pod uchwytami do wygrzebywania się z błota no właśnie nie pamiętam czy "aktor" tak miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi