abtb Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Zgodnie z obietnicą - kawa z knedlem MiG 21PF, 2 Eskadra 1 Pułku Myśliwskiego, lotnisko Ceskie Budejovice , przełom lat 1968/69, Czechosłowacja 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia 7 godzin temu, abtb napisał: kawa z knedlem O północy to można co najwyżej . Wim że się powtórzę ale bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Podoba mi się cieniowanie, dodaje uroku. Poza tym ogólnie też ładnie pomalowany. Naprawdę smaczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Bardzo ładny Knedlik, bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Bardzo ładny, podoba mi się cieniowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia Dziękuję bardzo za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Powiem tak - czeski a ładny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia 3 godziny temu, Grzes napisał: czeski CZECHOSŁOWACKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 8 minut temu, abtb napisał: CZECHOSŁOWACKI o faktycznie! Ale skucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Oj tam, czeski błąd. A model fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 13 godzin temu, Aleksander z Zalasu napisał: Oj tam, czeski błąd. W tym przypadku Czechosłowacki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Zacnie wygląda, bardzo ładnie pomalowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Takie modele i takie galerie burzą zawsze moje plany modelarskie. Po skończeniu Gladiatora miał być A-6A albo RF-4J, a tu aż kusi aby także wyjąć MiG-acza z szafy i położyć na stole. Wyszedł pięknie! Dla mnie te MiG-i od Edka w 72 to bardzo wdzięczny temat. Wiem, są obszary gdzie trzeba zwrócić uwagę, ale naprawdę są fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Smakowity, zacna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi