Gość Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Ty się ciesz, że ci wieńca nie wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Rafale możesz napisać jakiej szpachlówki używasz do modeli żywicznych ? Gdzieś na forum kiedyś czytałem o tym zagadnieniu ale teraz nie mogę znaleźć tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2008 Przeważnie gunze Mr.Dissolved Putty, ale i squadron - to zależy od wielkości dziurki/szparki im mniejsza, tym rzadszej. Dziś doszła "laska" na ławkę, jak i one. Nie wiem która wybiorę, poskładam to się zobaczy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Laska wygląda jak z "pigalaka", marną reputację ma chyba. Moja Kaśka mówi, że wygląda jak pani z Puffu :P ale pończoch jej nie zrobisz :P hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2008 No właśnie te "odboje" ma dość wyraźne, może jej jakiś kaszmirowy sweterek dorobię ;) Moja Kaśka mówi A tam, kobiety to zazdrosne są(pozdrów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Ale to będą pończochy z podwiązkami czy nie ? No chyba nie wymiękniesz ? Pozdrowienia odwzajemnione (dobrą opinie masz u mojej małej, to chyba przez to filozoficzne zdjęcie ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2008 Nie ma sprawy, ale tylko i wyłącznie, jeśli którykolwiek z Twoich figurantów będzie w kilcie :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 Czyli że wolisz owłosione nóżki z rudymi włoskami :P Ok, nie będę Cię dręczył ale panna ma takie odnóża, że aż się prosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 znalazłem dwie szpachlówki squadrona - w zielonym opakowaniu i czerwonym. która będzie lepsza do żywicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2008 Ja używam czerwonej - szybko mi schła, nie dobierałem specjalnie "pod żywicę" Zielonej nie miałem w życiu w rekach, także sie nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 Ja używam czerwonej - szybko mi schła, nie dobierałem specjalnie "pod żywicę"Zielonej nie miałem w życiu w rekach, także sie nie wypowiem. No to ja wypowiem się w kwestii zielonej szpachlówki Schnie szybko, a różnica jest jedynie w kolorze, hehehe. Green Soylent to jest to Te szpachlówki Squadrona są na bazie toluenu, stąd ich dobra właściwości. Polecam również białą Tamiyę - jest to jedyna tak 'rzadka' szpachlówka w tubce z jaką miałem do czynienie - schnie błyskawicznie i dobrze się ją potem obrabia. Jest jeszcze żółta Tamiya, światłoutwardzalna, ale raczej do żygwicy się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 może jej jakiś kaszmirowy sweterek dorobię Może taki jak u jugo-partyzanta ? Wiele nierówności by się ukryło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 Rafał, zrób taką scenkę: Synek patrzy zaciekawiony na czołg a tatuś odwrócony patrzy na panią. Pani oczywiście na tatusia i odchyla sweterek jak to widać na pudełku I historycznie i humorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 Roobert mi to samo do głowy przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 Ja tu się zastanawiam, jakby ją mamą zrobić,a Wy niecną zdrade wykombinowaliście...no może nie zdradę, a flircik...nieładnie, nieładnie. Z resztą, długonoga, SAMA na ławce, w muzeum...trochę to nielogiczne :p Jako że Żona śpi, to ja poobracałem inną kobietkę Będę musiał jej z tyłu dorobić nieco ubranka, odlew był pod ławkę o prostokątnym kształcie oparcia,a tu jak widać jest kąt rozwarty. Pod łapke wydziergam jej jakąś zabawkę, czy torebkę(stawiam na to 2, zawsze za sobą te plecaki ciągną) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 J:pJako że Żona śpi, to ja poobracałem inną kobietkę Nie masz wstydu Laska wygląda więcej niż prowokująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 takie maleństwo, a taki odważny dekolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 I siedzi akurat w MWP... Może lubi czołgi Zrób jej jakąś taką wycieczkową torbę - w końcu wycieczka w niedziele, soczki itd. )) I niech ona się ubierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Dorób jeszcze wózek z maleństwem i wszystko będzie logicznie pasować. Dojki duże bo pełne, prawie na wierzchu aby za dużo nie gmerać w ciuchach gdy bedą potrzebne Tiaaa, tak ja to widzę. PS. I bez żadnych podtekstów proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Młoda mamuśka mówisz? Mi się podoba pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Młoda mamuśka mówisz? Mi się podoba pomysł Mi ta pani niewygląda na mamuśke tylko na inna pania, taką do towarzystwa, ale to tylko skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 "Laska nebeska", ale do mamusi to mi nie pasuje, raczej bym dał, że ona czeka na kogoś z kim ma romansa, bo "pań do towarzystwa" w muzeum nie spotkasz... Ale ja się już pogubiłem jak ta ma sceneria wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Aleście się tej mamuśki uczepili, ja tylko bimabałki chciałem sensownie wytłumaczyć PS. a swoją drogę to widać, że dawno chlopaki w piaskownicy nie byliście, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Cóż, może jednak wpadła tam służbowo, może lufy czyści... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Cóż, może jednak wpadła tam służbowo, może lufy czyści... ? dobra, niezaśmiecajmy tematu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi