Skocz do zawartości

Pz Inż 130 Choroszy Modelbud 1:35 - "Bo widzisz synu &

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rafale możesz napisać jakiej szpachlówki używasz do modeli żywicznych ?

Gdzieś na forum kiedyś czytałem o tym zagadnieniu ale teraz nie mogę znaleźć tego tematu

Napisano

Przeważnie gunze Mr.Dissolved Putty, ale i squadron - to zależy od wielkości dziurki/szparki im mniejsza, tym rzadszej.

Dziś doszła "laska" na ławkę, jak i one.

Nie wiem która wybiorę, poskładam to się zobaczy.

ResizeofDSCF1557.jpg

pozdrawiam

Napisano

Laska wygląda jak z "pigalaka", marną reputację ma chyba. Moja Kaśka mówi, że wygląda jak pani z Puffu :P ale pończoch jej nie zrobisz :P hę?

Napisano

No właśnie te "odboje" ma dość wyraźne, może jej jakiś kaszmirowy sweterek dorobię ;)

Moja Kaśka mówi

A tam, kobiety to zazdrosne są(pozdrów)

Napisano

Ale to będą pończochy z podwiązkami czy nie ? No chyba nie wymiękniesz ?

Pozdrowienia odwzajemnione (dobrą opinie masz u mojej małej, to chyba przez to filozoficzne zdjęcie ;) )

Napisano

Czyli że wolisz owłosione nóżki z rudymi włoskami :P Ok, nie będę Cię dręczył ale panna ma takie odnóża, że aż się prosi.

Napisano

Ja używam czerwonej - szybko mi schła, nie dobierałem specjalnie "pod żywicę"

Zielonej nie miałem w życiu w rekach, także sie nie wypowiem.

Napisano
Ja używam czerwonej - szybko mi schła, nie dobierałem specjalnie "pod żywicę"

Zielonej nie miałem w życiu w rekach, także sie nie wypowiem.

No to ja wypowiem się w kwestii zielonej szpachlówki Schnie szybko, a różnica jest jedynie w kolorze, hehehe. Green Soylent to jest to Te szpachlówki Squadrona są na bazie toluenu, stąd ich dobra właściwości.

Polecam również białą Tamiyę - jest to jedyna tak 'rzadka' szpachlówka w tubce z jaką miałem do czynienie - schnie błyskawicznie i dobrze się ją potem obrabia. Jest jeszcze żółta Tamiya, światłoutwardzalna, ale raczej do żygwicy się nie nadaje.

Napisano
może jej jakiś kaszmirowy sweterek dorobię

Może taki jak u jugo-partyzanta ? Wiele nierówności by się ukryło.

Napisano

Rafał, zrób taką scenkę: Synek patrzy zaciekawiony na czołg a tatuś odwrócony patrzy na panią. Pani oczywiście na tatusia i odchyla sweterek jak to widać na pudełku I historycznie i humorystycznie

Napisano

Ja tu się zastanawiam, jakby ją mamą zrobić,a Wy niecną zdrade wykombinowaliście...no może nie zdradę, a flircik...nieładnie, nieładnie.

Z resztą, długonoga, SAMA na ławce, w muzeum...trochę to nielogiczne :p

Jako że Żona śpi, to ja poobracałem inną kobietkę

DSCF1566.jpg

Będę musiał jej z tyłu dorobić nieco ubranka, odlew był pod ławkę o prostokątnym kształcie oparcia,a tu jak widać jest kąt rozwarty.

Pod łapke wydziergam jej jakąś zabawkę, czy torebkę(stawiam na to 2, zawsze za sobą te plecaki ciągną)

pozdrawiam

Napisano
J:p

Jako że Żona śpi, to ja poobracałem inną kobietkę

Nie masz wstydu Laska wygląda więcej niż prowokująco.

Napisano

I siedzi akurat w MWP... Może lubi czołgi

Zrób jej jakąś taką wycieczkową torbę - w końcu wycieczka w niedziele, soczki itd. )) I niech ona się ubierze

Napisano

Dorób jeszcze wózek z maleństwem i wszystko będzie logicznie pasować. Dojki duże bo pełne, prawie na wierzchu aby za dużo nie gmerać w ciuchach gdy bedą potrzebne

Tiaaa, tak ja to widzę.

PS. I bez żadnych podtekstów proszę

Napisano

Młoda mamuśka mówisz? Mi się podoba pomysł

Napisano

"Laska nebeska", ale do mamusi to mi nie pasuje, raczej bym dał, że ona czeka na kogoś z kim ma romansa, bo "pań do towarzystwa" w muzeum nie spotkasz...

Ale ja się już pogubiłem jak ta ma sceneria wyglądać...

Napisano

Aleście się tej mamuśki uczepili, ja tylko bimabałki chciałem sensownie wytłumaczyć

PS. a swoją drogę to widać, że dawno chlopaki w piaskownicy nie byliście, hehe