Moses Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 43 minuty temu, Grzes napisał: Czekaj... Moment... jak to zatrzymać na zielonym... 28 minut temu, abtb napisał: Jak sygnalistów uzbiera się co najmniej 5-ciu to pędzę do sklepu Rozgrzewaj rolki, jest już nas 2ch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 30 minut temu, Moses napisał: Rozgrzewaj rolki, jest już nas 2ch Nieaktualne. Już trzech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 1 godzinę temu, abtb napisał: Jak sygnalistów uzbiera się co najmniej 5-ciu to pędzę do sklepu To jest przenośnia i podpucha. Sygnalistów i tak będzie więcej niż pięciu, a model od dawna leży w szafie. Nie dajcie się zwieść . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 1 godzinę temu, abtb napisał: Ja wiem, że czekasz na coś z Białej Podlaskiej Nooo, byłoby w czym wybierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia (edytowane) 4 godziny temu, abtb napisał: Jestem bardzo zaskoczony tym, że ten warsztat i ten model/samolot zwróciły twoją uwagę - wszak to nie żaden drugowojenny fajter a tylko powojenna rura. Przyznaję, że taki MiG-23 w cyrenajskich barwach odrzuca mnie na tyle, że trudno mi nawet ustosunkować się do tego jak jest zrobiony. Ale taka piętnastka łamane przez dwójka, z normalnymi oznaczeniami i jeszcze podparta pomnikowym epitafium samolotu i thrillerem różnic miedzy produktami demoludowych wytwórni - zupełnie inna historia. Nawet gdyby model był mniej fajny, byłoby po co zaglądać. A z fajnym modelem to już zagląda się samo. Barszczo, wiadomo przeciez, że droga z szafy na stół warsztatowy jest dla modelu prawdziwą anabasis i niezwykle rzadko kończy ją okrzyk Talassa! Edytowane 12 Sierpnia przez greatgonzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia 11 minut temu, barszczo napisał: a model od dawna leży w szafie. Jak leży, jak nie leży! Owszem, leżą dwie zwykłe 15-ki, ale żadnej sparki. I proszę mi po szafie nie grzebać! 13 minut temu, barszczo napisał: Sygnalistów i tak będzie więcej niż pięciu Na razie jest tylko trzech, tak więc na razie jestem spokojny jak grabarz w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 14 minut temu, abtb napisał: Na razie jest tylko trzech, tak więc na razie jestem spokojny jak grabarz w robocie Jako, że wiadomo że na Podlasju ludzi wredny, to sje przyłanczam jako czwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, barszczo napisał: podpucha Proszszę: Zaczyna robić się gorąco - mogłem poprzeczkę odrobinę wyżej zawiesić Edytowane 12 Sierpnia przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Godzinę temu, giberes napisał: Jako, że wiadomo że na Podlasju ludzi wredny Zacofany zabór rosyjski to i ludzi wredny. Nie to co na przykład w takim oświeconym pruskim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Godzinę temu, abtb napisał: Proszszę: Prowokacja się udała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia 31 minut temu, barszczo napisał: Prowokacja się udała... 2 godziny temu, barszczo napisał: Sygnalistów i tak będzie więcej niż pięciu, Na razie wynik nie jest imponujący a konkurs kończy się o okrągłej godzinie, czyli 14.31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia 11 minut temu, abtb napisał: konkurs kończy się o okrągłej godzinie, czyli 14.31 Uff, temat z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia 4 godziny temu, abtb napisał: Uff, temat z głowy Brat, podałeś godzinę, ale bez strefy czasowej. Także sorry, jedziesz z koksem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2 godziny temu, lesio-69 napisał: Brat, podałeś godzinę, ale bez strefy czasowej. Ale żeś wymyślił 2 godziny temu, lesio-69 napisał: Także sorry, jedziesz z koksem. Spoko W tym miesiącu szwabizna a we wrześniu, zgodnie z tradycją - po polsku Będę robił 21-ego to i się SBLimka podczepi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Środa o 10:46 Share Napisano Środa o 10:46 Fajny, kolorki zgrabnie dobrane. 3303 pozwala na trochę wygibasów malarskich, mogłeś się pokusić. Ale nic to - nasze SBLimy to jedne z najwdzięczniejszych malarsko tematów. Aż dziw, że HB wziąłeś, bo Edek mimo paru rzeczy do poprawy wydaje się lepszy. Niemniej efekt bardzo dobry. Ten kolejny już wybrany konkretnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Środa o 11:30 Autor Share Napisano Środa o 11:30 33 minuty temu, Mikolaj75 napisał: mogłeś się pokusić Staram się unikać pokus 34 minuty temu, Mikolaj75 napisał: Aż dziw, że HB wziąłeś, Aż dziw, że muszę napisać to po raz kolejny - kolejny modelarz który nie czyta wątku warsztatowego, a tam jak byk jest napisane: "2) udowodnić, że z "ożenku" dwóch modeli HB MiG15/MiG 15UTI uda się zrobić w miarę poprawnego SBLim-a 2A " 38 minut temu, Mikolaj75 napisał: Edek mimo paru rzeczy do poprawy wydaje się lepszy. Będę twoją tezę sprawdzał we wrześniu 38 minut temu, Mikolaj75 napisał: Ten kolejny już wybrany konkretnie? Tak. Żeby nie iść w powtarzalne i oklepane tematy, będę sobie robił na bazie edkowego zestawu SBLim-a 2, n/b 027, który to występuje w roli latającego i kołującego samolotu w filmie pt "Na niebie i na ziemi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Piątek o 13:02 Share Napisano Piątek o 13:02 Piękny. Nic ująć nic dodać. No i oczywiście za temat Limkowski (szkoda że nie babimojski) masz u mnie dużego dodatniego Plusa. Przejeżdżałem przez Grajewo wiele razy ale tego Limka nie widziałem więc nie porównam modelu z oryginałem ale i tak bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi