socjo1 Napisano 18 Listopada 2025 Napisano 18 Listopada 2025 Fachowca to zawsze warto poczytać. Dzięki serdeczne za naświetlenie problemu. 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 19 Listopada 2025 Autor Napisano 19 Listopada 2025 Kaleczki siedzą. Woda tez prawie gotowa do malowania. W weekend wezmę się za destrukcję 6 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 23 Listopada 2025 Autor Napisano 23 Listopada 2025 (edytowane) Bazowa woda: Teraz trzeba się pobawić cieniami, ale nie mam już dziś siły. Zrobilem tez pierwsze łoszyki Edytowane 23 Listopada 2025 przez Szydercza Gała 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 25 Listopada 2025 Autor Napisano 25 Listopada 2025 Dzisiaj sobie poziłowałem, naciąłem i zapodkładowałem winCYJ smiecia, no i wycieniowałem wodę. 5 Cytuj
zaruk Napisano 6 Grudnia 2025 Napisano 6 Grudnia 2025 Woda jak żywa. Trochę zazdroszczę umiejętności. Cytuj
Szydercza Gała Napisano 6 Grudnia 2025 Autor Napisano 6 Grudnia 2025 Nie ma czego zazdroscic, to proste jest jak drut, co widac na załączonych wczesniej obrazkach. Zacząłem juz ta wodę nawadniać i przkrecilrm do podstawy gabloty wczoraj. Wyschły tez łoszyki, w sumie można zacząć brzydzić, ALE: czekam na ulepszone maszty i inne szpeje, no i trzeba rysować blaszkę.... także ten.... Cytuj
mikemc Napisano 6 Grudnia 2025 Napisano 6 Grudnia 2025 (edytowane) Świetnie idzie. Czekam na finalny efekt. Można wiedzieć jakiego konkretnie produktu użyłeś do "wyrzeźbienia" powierzchni wody.? Chodzi o rodzaj glinki. Pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2025 przez mikemc Cytuj
Szydercza Gała Napisano 10 Grudnia 2025 Autor Napisano 10 Grudnia 2025 Jak zwykle uzyłem DAS'a ale tym razem przypadkiem kupiłem nie białą a szarą co sie zowie STONE i ma imitowac właśnie kamień. To był ślepy SZCZał w dziesiątkę, jest lepsza, przyjemniej sie z nią pracuje. Polecam. 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 15 Grudnia 2025 Autor Napisano 15 Grudnia 2025 W koncu wziąłem sie do prawdziwej roboty. Zapodkladowalem caly ten śmietnik. Teraz będę sobie to na spokojnie malował i brzydził. Może nawet zdążę do rozpoczęcia projekciku..... 3 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 27 Grudnia 2025 Autor Napisano 27 Grudnia 2025 (edytowane) Sie ryje się Takie tam różne w trakcie obróbki Edytowane 27 Grudnia 2025 przez Szydercza Gała 5 Cytuj
abtb Napisano 27 Grudnia 2025 Napisano 27 Grudnia 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Takie tam różne W końcu są beczki na śledzie Zuch chłopak! Takich ludzi nam czeba Edytowane 27 Grudnia 2025 przez abtb 3 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 28 Grudnia 2025 Autor Napisano 28 Grudnia 2025 Dolny poziom nadbudówki: 5 Cytuj
Lipa Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 Świetnie się komponuje z nierealistycznym cieniowaniem oraz washem. Szkoda tylko, że łUtki się nie brudzom. Pijana załoga na pewno, w wolnej chwili od kielicha, zmalowywała każde najdrobniejsze uszkodzenia w obawie przed korozją. Kuter dawał im chleb i wUtke więc na pewno o niego dbali lepiej jak o żonę. Jednak doceniam kunszt i techniki modelarskie zastosowane przy modelu Pracuj dalej kolego wspUłmodelarzu 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 1 Stycznia Autor Napisano 1 Stycznia (edytowane) Dobrze gadasz, Statki sie nie brudzO, bo Admirał Unrug nie pozwala. UTka Edytowane 1 Stycznia przez Szydercza Gała 6 Cytuj
PrzemekW Napisano 1 Stycznia Napisano 1 Stycznia 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Dobrze gadasz, Statki sie nie brudzO, bo Admirał Unrug nie pozwala. Hel jak żywy . Niektóre były jeszcze bardziej zapuszczone. Byłem, widziałem... Nie ma jak helskie klimaty . Przemek Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Stycznia Napisano 2 Stycznia 15 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ...Admirał Unrug nie pozwala... Szczuje Kominem 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia Autor Napisano 4 Stycznia Wstawiłem szyby i pozlepiałem nadbudowkIE 6 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia Autor Napisano 5 Stycznia (edytowane) Burty do linii wodnej obrobione No i tak poglądowo Edytowane 5 Stycznia przez Szydercza Gała 4 Cytuj
M.A.V. Napisano 5 Stycznia Napisano 5 Stycznia zajechało flONdrOM..... znaczy się jest klimat 1 Cytuj
Adams M1A1 Napisano 5 Stycznia Napisano 5 Stycznia No dobra veni i vidi, niby wszystko jest OK jest morze, jest kuter, są beczki , są nawet kubki w kubryku, ale ja się pytam GDZIE są ludki z tej łódki????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi