socjo1 Napisano 18 Listopada 2025 Share Napisano 18 Listopada 2025 Fachowca to zawsze warto poczytać. Dzięki serdeczne za naświetlenie problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Listopada 2025 Autor Share Napisano 19 Listopada 2025 Kaleczki siedzą. Woda tez prawie gotowa do malowania. W weekend wezmę się za destrukcję 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Listopada 2025 Autor Share Napisano 20 Listopada 2025 Rzeźbie dalej.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Listopada 2025 Autor Share Napisano 23 Listopada 2025 (edytowane) Bazowa woda: Teraz trzeba się pobawić cieniami, ale nie mam już dziś siły. Zrobilem tez pierwsze łoszyki Edytowane 23 Listopada 2025 przez Szydercza Gała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Listopada 2025 Autor Share Napisano 25 Listopada 2025 Dzisiaj sobie poziłowałem, naciąłem i zapodkładowałem winCYJ smiecia, no i wycieniowałem wodę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Grudnia 2025 Share Napisano 6 Grudnia 2025 Fajny kisiel, kolego wspUłmodelarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Grudnia 2025 Share Napisano 6 Grudnia 2025 Woda jak żywa. Trochę zazdroszczę umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2025 Nie ma czego zazdroscic, to proste jest jak drut, co widac na załączonych wczesniej obrazkach. Zacząłem juz ta wodę nawadniać i przkrecilrm do podstawy gabloty wczoraj. Wyschły tez łoszyki, w sumie można zacząć brzydzić, ALE: czekam na ulepszone maszty i inne szpeje, no i trzeba rysować blaszkę.... także ten.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 6 Grudnia 2025 Share Napisano 6 Grudnia 2025 (edytowane) Świetnie idzie. Czekam na finalny efekt. Można wiedzieć jakiego konkretnie produktu użyłeś do "wyrzeźbienia" powierzchni wody.? Chodzi o rodzaj glinki. Pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2025 przez mikemc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2025 Jak zwykle uzyłem DAS'a ale tym razem przypadkiem kupiłem nie białą a szarą co sie zowie STONE i ma imitowac właśnie kamień. To był ślepy SZCZał w dziesiątkę, jest lepsza, przyjemniej sie z nią pracuje. Polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2025 W koncu wziąłem sie do prawdziwej roboty. Zapodkladowalem caly ten śmietnik. Teraz będę sobie to na spokojnie malował i brzydził. Może nawet zdążę do rozpoczęcia projekciku..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2025 Cośtam sie dzieje... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2025 (edytowane) Sie ryje się Takie tam różne w trakcie obróbki Edytowane 27 Grudnia 2025 przez Szydercza Gała 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Grudnia 2025 Share Napisano 27 Grudnia 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Takie tam różne W końcu są beczki na śledzie Zuch chłopak! Takich ludzi nam czeba Edytowane 27 Grudnia 2025 przez abtb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2025 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 28 Grudnia 2025 Share Napisano 28 Grudnia 2025 Ładny weathering. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2025 Dolny poziom nadbudówki: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Grudnia 2025 Share Napisano 29 Grudnia 2025 Świetnie się komponuje z nierealistycznym cieniowaniem oraz washem. Szkoda tylko, że łUtki się nie brudzom. Pijana załoga na pewno, w wolnej chwili od kielicha, zmalowywała każde najdrobniejsze uszkodzenia w obawie przed korozją. Kuter dawał im chleb i wUtke więc na pewno o niego dbali lepiej jak o żonę. Jednak doceniam kunszt i techniki modelarskie zastosowane przy modelu Pracuj dalej kolego wspUłmodelarzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia (edytowane) Dobrze gadasz, Statki sie nie brudzO, bo Admirał Unrug nie pozwala. UTka Edytowane 1 Stycznia przez Szydercza Gała 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia 5 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Dobrze gadasz, Statki sie nie brudzO, bo Admirał Unrug nie pozwala. Hel jak żywy . Niektóre były jeszcze bardziej zapuszczone. Byłem, widziałem... Nie ma jak helskie klimaty . Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia 15 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ...Admirał Unrug nie pozwala... Szczuje Kominem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Wstawiłem szyby i pozlepiałem nadbudowkIE 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia (edytowane) Burty do linii wodnej obrobione No i tak poglądowo Edytowane 5 Stycznia przez Szydercza Gała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia zajechało flONdrOM..... znaczy się jest klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia No dobra veni i vidi, niby wszystko jest OK jest morze, jest kuter, są beczki , są nawet kubki w kubryku, ale ja się pytam GDZIE są ludki z tej łódki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi