socjo1 Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Fachowca to zawsze warto poczytać. Dzięki serdeczne za naświetlenie problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Listopada Autor Share Napisano 19 Listopada Kaleczki siedzą. Woda tez prawie gotowa do malowania. W weekend wezmę się za destrukcję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Listopada Autor Share Napisano 20 Listopada Rzeźbie dalej.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 18:51 Autor Share Napisano Niedziela o 18:51 (edytowane) Bazowa woda: Teraz trzeba się pobawić cieniami, ale nie mam już dziś siły. Zrobilem tez pierwsze łoszyki Edytowane Niedziela o 18:52 przez Szydercza Gała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Wtorek o 17:46 Autor Share Napisano Wtorek o 17:46 Dzisiaj sobie poziłowałem, naciąłem i zapodkładowałem winCYJ smiecia, no i wycieniowałem wodę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi