Lipstein Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Jeszcze szlifnąć krawędzie i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego (edytowane) W dniu 23.01.2026 o 12:39, Lipstein napisał: Jeszcze szlifnąć krawędzie i będzie Nie bedę musiał nic szlifować, gdyż w dalekiej Australii powstał taki oto, skromny zestawik. Początkowo był przeznaczony do wersji australijskiej, ale... powstał też dla wersji polskiej. Kilka przykładów. Zdjęcia oprócz pierwszego od góry, to wydruki testowe, więc widać kilka niedoskonałości, które zostały poprawione. Edytowane 15 Lutego przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Ciekawe gdzie to będzie można nabyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego 11 minut temu, mandrivecs napisał: Ciekawe gdzie to będzie można nabyć... Bezpośrednio u autora dodatków. Na polski rynek nigdy to nie trafi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 46 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Bezpośrednio u autora dodatków. Na polski rynek nigdy to nie trafi. Dokładnie, pamiętam jak ładnych kilka lat temu zamawiałem coś od Jasona (właściciel) i w mailach nie krył zdziwienia skąd na drugim końcu świata słyszałem o jego firmie. Swoją drogą bardzo dobry kontakt i zamówienie nawet szybko dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego 33 minuty temu, Barthass napisał: Dokładnie, pamiętam jak ładnych kilka lat temu zamawiałem coś od Jasona (właściciel) i w mailach nie krył zdziwienia skąd na drugim końcu świata słyszałem o jego firmie. Swoją drogą bardzo dobry kontakt i zamówienie nawet szybko dotarło. Zgadza się. Ja Jasona poznałem na Armoramie. Zaproponował mi zrobienie "spolszczeń" do Abramsa i po prostu zaczął działać. Wczoraj przerobił na moje życzenie ostatni (mam nadzieję) element i z tego co wiem, niedługo zacznie się wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego W dniu 15.02.2026 o 13:38, Barthass napisał: Dokładnie, pamiętam jak ładnych kilka lat temu zamawiałem coś od Jasona (właściciel) i w mailach nie krył zdziwienia skąd na drugim końcu świata słyszałem o jego firmie. Swoją drogą bardzo dobry kontakt i zamówienie nawet szybko dotarło. Łoj tam . W dobie Internetu i poczty lotniczej świat zmalał i wszędzie jest blisko . Kiedyś naszła mnie fantazja ułańska i zakupiłem sobie w USA (to trochę bliżej jak Australia) konwersję na MEDEVAC do UH 60 w skali 1/35 razem z kalkami na różne takie helikoptery (mam ją do tej pory , czeka razem ze śmigłowcem na odpowiednią ilość czasu) w jednej takiej garażowej firmie chyba z Kalifornii , zakupy u Kazacha na eBaju też już robiłem, najważniejsze to wytropić odpowiedni atrefakt chcieć to móc. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Dzień dobry, Jason napisał, że zestaw będzie gotowy po 23.02. Wtedy zacznie prawdopodobnie wysyłkę Cena zestawu 90 AUD a wysyłka do Polski 28,50. Kończy dopracowywać instrukcję. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 18 Lutego Autor Share Napisano 18 Lutego Godzinę temu, sas55 napisał: Dzień dobry, Jason napisał, że zestaw będzie gotowy po 23.02. Wtedy zacznie prawdopodobnie wysyłkę Cena zestawu 90 AUD a wysyłka do Polski 28,50. Kończy dopracowywać instrukcję. Pozdrawiam Andrzej Jason miał ostatnio awarię prądu, podczas drukowania. 21 zestawów poszło do kosza. Wiem, bo mam z nim bezpośredni kontakt, że drukowanie zostało wznowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego 188. Tyle części zawiera zestaw "apgrejdujący", do modelu M1A2 Abrams SEP V3, czołgu, który od niedawna służy w polskiej armii. Zestaw zawiera wiele smaczków, takich, jak choćby podwyższone półki na zapasowe skrzynki z amunicją, znajdujące się na bocznych zasobnikach wieżowych, które mamy do wyboru, puste, lub ze skrzynkami. Osobiście na żadnym z naszych Abramsów nie widziałem tych skrzynek, więc u mnie półki będą puste. Oprócz tego, zawiasy do bocznych osłon przeciwkumulacyjnych. Będzie co robić :). Zestaw autorstwa Pana Jason Miller, znanego również jako Arms Corps Models . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi