D.Beck Napisano 3 Lutego 2009 Autor Share Napisano 3 Lutego 2009 No proszę już 11 modeli jest w galerii, a ja jestem jeszcze w proszku! Muszę przyspieszyć! Pozdro - Dariusz Beck Kielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Pewnie zanudzam zdjęciami z budowy silnika a bron panie boze,rewelacyjan relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Silnik piekny Czego to człowiek nie zrobi, gdy ma odpowiedni sprzet i lata praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 Zakończyłem wykonywanie cylindrów. Do zakończenia silnika brakuje jeszcze kilku elementów - świec, iskrownika kilku śrubek i kabelków. created by picasa2html Pozdrawiam - Dariusz Beck (Kielce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Nie no D.Beck, jeśli chodzi o modelarstwo to chylę czoła przed Twoimi pracami. Niesamowite jest to co robisz . Silnik "igełka" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Nie no, rispekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 Witam. Wykonałem dzisiaj iskrownik i świece zapłonowe. Nie wysiliłem się, ale czasu nie było za wiele. created by picasa2html Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Majstersztyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Naprawdę robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Zawodowiec z Ciebie! Nie myślałeś o tym by tak zarabiać na życie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Wooooow!!! Praca idzie Ci wyśmienicie. Pełen szacunek za ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Nic dodać ,nic ująć ... Extra Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Nie wysiliłem się i ma do tego poczucie humoru .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 - Normalnie człowiek legenda, jeszcze takiego czegoś to na forum nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Nie kadżcie mi tak, bo mi śruba odwali i wezmę się za "urzywki" i inne "blondi", a wtedy już nic nie zrobię! Wziąłem się dzisiaj za malowanki. Może się jutro pochwalę?! Pozdrawiam - Dariusz Beck (Kielce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Wziąłem się dzisiaj za malowanki. Może się jutro pochwalę?! Obawiam się, że nie masz wyjścia i będziesz musiał się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 8 Lutego 2009 Autor Share Napisano 8 Lutego 2009 Jak obiecałem wczoraj przesyłam "malowanki". Mam nadzieję, że się spodobają. created by picasa2html Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Świetnie wyglądają śruby, natomiast w oryginale też była taka nierówna faktura pomalowanej części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Z malowaniem i tymi przewodami wygląda jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 8 Lutego 2009 Autor Share Napisano 8 Lutego 2009 Świetnie wyglądają śruby, natomiast w oryginale też była taka nierówna faktura pomalowanej części? Żeliwne odlewy nigdy nie były idealnie gładkie, a i zdjęciejest w dużym powiękrzeniu. Normalne wygląda lepiej. Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Normalne wygląda lepiej. Ja nie powiedziałem że wygląda źle, spytałem tylko jak to się ma do oryginału. Powiedziałeś, że się ma. To ja mówię, że w takim razie Ty jesteś mistrzem świata!!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Ty jesteś mistrzem świata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Szok Piękny silniczek Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Szok Piękny silniczek Pozdrawiam. Dzięki! Jeszcze mu brakuje kilku detali, chociażby gaznika, ale i na niego przyjdzie czas w odpowiednim momencie. Teraz mam od choplery roboty przy szpachlowaniu - ramy, zbiornika paliwa, wachlarzy. Biorę się powoli za malowanie, tak więc do miłego Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi