abtb Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu (edytowane) Kolejny Republic P-47D-28-RE Thunderbolt, GC II/5 "Lafayette", Armee de L' Air, Amberien, Francja, 1944 rok (za instrukcją Revella ) Zastawa się rozrasta : Edytowane 6 godzin temu przez abtb 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu No piękny Żabojad, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Jestem na TAK Brzuszek ekstraśnie zmalowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Fajna kolekcja dzbanków podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Podwieszenia... . Nie wydaje mi się, żeby Francuzy mieli te zbiorniki. Ale pewności nie mam, to nie ma o czym gadać. W każdym razie nie mieli srebrnych. Nikt nie miał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, greatgonzo napisał: Ale pewności nie mam, Ja też 5 minut temu, greatgonzo napisał: W każdym razie nie mieli srebrnych. Nikt nie miał. Oj tam, oj tam - zwykłe braki materiałowe w zasobach farby i już masz powód do marudzenia Przecież wiesz, że ja te "dzbanki" robię dla relaksu Edytowane 6 godzin temu przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Jednemu relaks, drugiemu udręka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu Teraz, greatgonzo napisał: drugiemu udręka. Żeby nie było że nie ostrzegałem - mój "srebrny "dzbanek broniący Hawajów wyposażyłem w dwa baniaki do lotu długodystansowego na wyspy japońskie. I mam obawy czy to wystarczy - może trzeci dać pod brzuszek dla pewności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Dawaj! Cierpienie uszlachetnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Olsztyn szykuje lądowisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi