abtb Napisano 31 Maja Share Napisano 31 Maja (edytowane) Kolejny Republic P-47D-28-RE Thunderbolt, GC II/5 "Lafayette", Armee de L' Air, Amberien, Francja, 1944 rok (za instrukcją Revella ) Zastawa się rozrasta : Edytowane 1 Czerwca przez abtb 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Maja Share Napisano 31 Maja No piękny Żabojad, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Jestem na TAK Brzuszek ekstraśnie zmalowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Fajna kolekcja dzbanków podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Podwieszenia... . Nie wydaje mi się, żeby Francuzy mieli te zbiorniki. Ale pewności nie mam, to nie ma o czym gadać. W każdym razie nie mieli srebrnych. Nikt nie miał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca (edytowane) 5 minut temu, greatgonzo napisał: Ale pewności nie mam, Ja też 5 minut temu, greatgonzo napisał: W każdym razie nie mieli srebrnych. Nikt nie miał. Oj tam, oj tam - zwykłe braki materiałowe w zasobach farby i już masz powód do marudzenia Przecież wiesz, że ja te "dzbanki" robię dla relaksu Edytowane 1 Czerwca przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Jednemu relaks, drugiemu udręka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca Teraz, greatgonzo napisał: drugiemu udręka. Żeby nie było że nie ostrzegałem - mój "srebrny "dzbanek broniący Hawajów wyposażyłem w dwa baniaki do lotu długodystansowego na wyspy japońskie. I mam obawy czy to wystarczy - może trzeci dać pod brzuszek dla pewności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Dawaj! Cierpienie uszlachetnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Olsztyn szykuje lądowisko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca 17 godzin temu, greatgonzo napisał: Dawaj! Tylko pamiętaj o tym w galerii 17 godzin temu, greatgonzo napisał: Cierpienie uszlachetnia. Sir Gonzo z Giżycka, miłościwie nam panujący na Twierdzy Boyen - nawet mocno brzmi 14 godzin temu, Andrzej_LK napisał: Olsztyn szykuje lądowisko! Impreza w dogodnym dla mnie terminie, zaklepane "lądowisko" - Dyskretnie nie pytam o krasnale Dziękuję bardzo panowie za opinie i uwagi Ze swojej strony dodam tylko tyle, że za tydzień .......................kolejny Dzbanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek6363 Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Mam już kilka kolekcji, ale dzbanka żadnego i trzeba w końcu coś z Tym zrobić , bo mi się Twoje modele podobają ~! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi