abtb Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca (edytowane) Trochę nie tradycyjnie ale niech będzie - po co sobie psuć dobre samopoczucie przy niedzieli Ostatni dzbanek ze zmagań konkursowych u sąsiadów. Miały być dwa - a wyszło pięć. Jak to u mnie Republic P-47D-23 Thunderbolt, 78 Eskadra Myśliwska, 15 Grupa Myśliwska, Hawaje, albo gdziekolwiek na świecie, roku pańskiego tak pomiędzy 1942 a 1945 I dotychczasowe podsumowanie zmagań z materią: O, i tyle zmagań dzbanowych wystarczy, bo to zbyt stresujący temat - pora sobie odpuścić i odpocząć Edytowane 21 Czerwca przez abtb 22 Cytuj
Adamo722 Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca Przynajmniej ucho się nie urwało Dzban klasyk nie ma się do czego przyczepić . Podoba się 1 Cytuj
barszczo Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca Godzinę temu, Adamo722 napisał: Przynajmniej ucho się nie urwało Dotąd Dzbanek lata, póki mu się benzyna nie skończy... Świetny, jest. Godzien rodzinki . 1 Cytuj
Wachmistrz Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca Ładna kolekcja. Tamiya zrobiła tu dobry biznes. Czekam, aż ktoś zaprezentuje wersję C z KP. 1 Cytuj
Helmut Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca Ode mnie, poza ogólnymi wyrazami różnych rzeczy, duży szacun za brudzenie, szczególnie okopcenia. 1 Cytuj
abtb Napisano 22 Czerwca Autor Napisano 22 Czerwca Dziękuję bardzo panowie za opinie W dniu 19.06.2026 o 18:50, Wachmistrz napisał: Czekam, aż ktoś zaprezentuje wersję C z KP. Kusisz Oglądałem na Babarybie - wypraski nawet ładne. Tylko się obawiam, że jak się wytnie z ramek to czar może prysnąć Cytuj
Moses Napisano 22 Czerwca Napisano 22 Czerwca Godzinę temu, abtb napisał: Oglądałem na Babarybie - wypraski nawet ładne. Muzikant zakupił nowy gwóźdź? Cytuj
abtb Napisano 22 Czerwca Autor Napisano 22 Czerwca 35 minut temu, Moses napisał: nowy gwóźdź? Może bardziej zaostrzony, niż nowy W sieci już są zdjęcia gotowych modeli - nawet da się na nie popatrzeć Cytuj
Wachmistrz Napisano 22 Czerwca Napisano 22 Czerwca 5 godzin temu, abtb napisał: Kusisz Oglądałem na Babarybie - wypraski nawet ładne. Tylko się obawiam, że jak się wytnie z ramek to czar może prysnąć To chyba jedyny model tej wersji i w tej skali na rynku… Ja na pewno się skuszę, tylko najpierw muszę zbudować sobie pracownię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi