fliper_nx Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Maty OLFA'y , samo gojące się. Są w różnych rozmiarach, bardzo przydatna rzecz, stare gazety już mnie na tyle irytowały, że postanowiłem zaopatrzyć się w matę - warto było . Np http://www.m-zone.pl/go/_info/?user_id=OLFA_CM-A3&lang=pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Wielkie dzieki za to. Mnie już zaczynało wku****rzać to że tępie ostrza na stole a dwa to żona opierdzieliła mnie za nowy stół który jest już pokrojony. Masz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Nic tylko potwierdzić. Sprawa przydatna na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Kolega JarekS ma takie na sprzedaż Zobacz do jego tematu w dziale giełda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Składam Mercedesa Actrosa Black. Pytanie moje takie czy mogę podpiąć pod niego naczepę cysternę wersja Amerykańska?? Nie wiem czy Actrosy jeżdżą po U.S.A. A powiem szczerze szukałem fotek i nie znalazłem nic na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Mam kastę którą pomalowałem. Czynności jakie wykonywałem po kolei: -przygotowałem kastę do malowania, -przeszlifowałem całą kastę papierem 2000 oraz 2500, -położyłem podkład, -nierówności widoczne znowu przetarłem papierem, -pomalowałem kastę kilkoma warstwami lakieru, -czy teraz wypolerować kastę czy dopiero po naniesieniu bezbarwnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Polerujesz lakier bezbarwny który też przed polerką możesz wyszlifować drobnym papierkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Raczej powinieneś lakier wyszlifować i polerować wtedy będzie się ładnie błyszczeć. A pytanko na metaliki tez można kłaść lakier? Czy już nie powinno się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djla Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 a czy mozna gdzies kupic kola do ciezarowki i naczepy typu mega(low deck)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Raczej powinieneś lakier wyszlifować i polerować wtedy będzie się ładnie błyszczeć.A pytanko na metaliki tez można kłaść lakier? Czy już nie powinno się? Na metalic jak najbardziej możesz kłaść bezbarwny i wtedy szlifować i polerować a czy mozna gdzies kupic kola do ciezarowki i naczepy typu mega(low deck)? KFS - Kit Form Services Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Bo nie byłem do końca pewny czy mi to nie zmatowieje czy coś w tym rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 koledzy mam do was pytanie, ma ktoś szczegółowe zdjęcia Scanii 111/141 z góry dziękuję. Jak by co to info ślijcie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Może napisz do voseby on powinien coś mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Bo nie byłem do końca pewny czy mi to nie zmatowieje czy coś w tym rodzaju. Właśnie po bezbarwnym metalic wygląda jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Witam... To pytanie pewnie było już przerabiane ale ile trzeba "powiększyć" boczki w R-ce żeby kasta nie leciała do tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Ja z tego co pamietam podciągłem je do góry ok 2-2,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Może ktoś z Was wie gdzie można dostać takie okrągłe klosze do świateł czerwonych na tył ciągnika, naczepy do amerykańców ? Kiedyś na forum widziałem takie w zestawie na papierku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 To było coś w rodzaju KFS Czyli allegro lub zagraniczny sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Czy ktoś z Was wie może jakich grubości żyłek lub przewodów trzeba użyć przy robieniu okablowania w naczepie ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Czy ktoś z Was wie może jakich grubości żyłek lub przewodów trzeba użyć przy robieniu okablowania w naczepie ?Pozdro Wrealu stosuje się przewody o grub. 6,10,12 mm Przelicz sobie w skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Witam. Z czego robicie przełączniki na desce rozdzielczej w ciężarówkach za oceanu? może macie jakieś ciekawe patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Jaki model wybrać do scratch-a Scanie serii 1 czy Man F90/2000. Oba modele na forum są rzadkością, do scanii ciężko będzie z dokumentacją zdjęciową oraz to że jakość Hellera pozostawia podobno naprawdę wiele do życzenia, ale jednak z drugiej strony poczynania Voseby bardzo mnie do niej ciągną ,lecz pozostaje MAN też jest to bardzo piękny wóz ,ze szczegółowymi zdjęciami będzie lepiej bo wiele takich jednostek jest jeszcze w czynnej służbie, na forum można znaleźć kilka naprawdę przydatnych zdjęć . Koledzy pomóżcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Na marginesie, jeśli robisz scracha, to jakość zestawu Scani od Hellera powinna mieć dla Ciebie takie samo znaczenie, jak jakość zestawu F-16 od Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi