b.aleksandrowicz Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 JW , retro SAS chyba najciekawsze malowanie w projekcie. Czy ktoś oprócz nas dwóch buduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 zmówiliście się? fajnie, że znów zaczęło się coś tu dziać SAS retro brzmi interesująco Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 zmówiliście się? fajnie, że znów zaczęło się coś tu dziać Spisek pro-airbus'owy :P "Show must go on !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Ano nie gwarantuję szybkiego tempa prac ze względu na zabawy z kompresorem, które mocno hamują projekt. Malowanie może i interesujące, jednak odtworzenie go na modelu będzie nieco skomplikowane, ale o tym nieco później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Zadnego spisku nie ma b.aleksandrowicz silniki i przedział pasażerów wygląda super. JW czekam na postępy. Kalki kupne czy własnej roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Odpowiem za JW Kupne na http://lndecals.com/ ;) Dzięki , KonDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Odpowiem za JWKupne na http://lndecals.com/ ;) Dzięki , KonDi Zgadza się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Czy ktoś oprócz nas dwóch buduje ?Tak, tylko że mają urlop. Przynajmniej ja. Ale na 100% dokończę model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Jedna z dwóch części I klasy wykonana. Zdjęcia nie oddają w 100% wyglądu rzeczywistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 No w tej skali przedsięwzięcia to wygląda fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Zacząłem maskować podłogę w klasie ekonomicznej. Najgorsze są odstępy między rzędami , ok. 1.5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Pomalowane gondole silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Wyglądają bardzo ładnie. Jaką farbą je malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Gondole humbrol 22. Wloty MM chrome silver. Aerograf oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Koniec na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Udało mi się naprawić kompresor, więc w przyszłym tygodniu powinienem już kadłub zamknąć. Na razie walczę z krzywo odlanym skrzydłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Do ukończenia silników zostały dosłownie kosmetyczne poprawki + kalki. ,pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Pięknie. Aż mi się krew w żyłach gotuje, że sam nie mogę chwilowo (trochę długa ta chwila - trwa już trzeci miesiąc) kontynuować mojego warsztatu... Powodzenia w dalszych pracach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Do ukończenia silników zostały dosłownie kosmetyczne poprawki + kalki. Dodałbym do tej listy podmalowanie srebrnym u góry po lewej na pierwszym zdjęciu, dodanie washa na łopatkach i wyeliminowanie jakoś groszku na powierzchniach metalicznych No, a idzie ładnie, fajnie ogląda się czyste składanie pasażerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Pozwolę sobie urozmaicić nieco temat fotkami własnego autorstwa samolotów rodziny A. Airbus A320-233 SU-PBG Air Memphis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Airbus A320-233 SU-PBG Air Memphis prosta elegancja Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Airbus A320-233 SU-PBG Air Memphis prosta elegancja Jędrek Yes , Yes , Yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Do ukończenia silników zostały dosłownie kosmetyczne poprawki + kalki. ,pzdr Witam!!!! Miałbym jedną sugestie. Łopatki powinny być koloru Gunmetal. I mam pytanko, jaki kolor jest tego brązu?? P.S. Obiecuje wrócić ze swoim Arbuzem do projektu. Teraz będzie trochę wolnego czasu to obiecuje ożywić temat. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Wakacje , więcej wolnego czasu. Troszkę odkopałem mojego Arbuza. Będzie w innym malowaniu , ale wszystkiego dowiecie się już w wątku viewtopic.php?t=12773&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Oj takich nie można kupić Chyba że taka piankowa zabawka dla najmłodszych. A takie modele z prawdziwego zdarzenia to budowane są od podstaw i kosztują kilkanaście tys. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi