stroju Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Witam. No to prace wreszcie dobiegły do końca, już nic nie będę więcej pisał bo w warsztacie jest wszystko: viewtopic.php?t=14188 zapraszam do oglądania: Tak w podsumowaniu wyszedł mi chyba najlepszy model od strony technicznej... z małymi niedociągnięciami historycznymi (które mi nie przeszkadzają) PS do zobaczenia na żywo na konkursie w Warszawie na Ursynowie 20 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Bardzo ładny, zrób dla niego jakąś winietke będzie się jeszcze lepiej prezentować. .... ale figurki nie przepuszczę nie podoba mi się ta pudełkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Bardzo podoba mi się to jak pomalowałeś narzędzia (łopata kilof siekierka) w związku z tym mam pytanko. Narzędzia i inny sprzęt na tanku malujesz po przyklejeniu , czy przed? Oczywiście cały model bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Cacuszko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Narzędzia i inny sprzęt na tanku malujesz po przyklejeniu? Oczywiście te sprzęty maluje po przyklejeniu... Najpierw sklejam wszystko "do kupy", maluję kolorem kamuflażu, i po tym narzędzia i inne szczegóły i na to sido i washe itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 No i bardzo fajnie wyszedł, niczego mu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 stroju Dość oryginalny shermanik Ci wyszedł. To co mi się podoba: + ogólne wrażenie całej pracy + kurzenie wraz z gąsienicami + te dodatki z tyłu + tył pojadu Średnio podobają mi się odpryski wyglądające jak białe kreski oraz liście na gałązkach. To co mi się nie podoba: - gąsienice tiger'a. O ile te z przodu są ok to te po bokach wyglądają nie jak ogniwa,a jak odlane w całości i dodane na dopancerzenie. - mundur figurki. Świeci się (chyba, że to skóra to odwołuje). Są to moje suche uwagi z którymi nikt nie musi się zgadzać Podsumowując tak jak napisałem wyżej model podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 - mundur figurki. Świeci się (chyba, że to skóra to odwołuje). to prawda chyba mi się tylko wydawało że malowałem ją matem... poprawię to bo na żywo tego nie widać, tak samo odpryski tak nie walą po oczach... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Łaaaaaaaaaał! Świetny shermanik Tył pojazdu bombastyczny! Te szmatki, kartony... ach żeby mój przyszły Firefly tak wyszedł.... Jak na razie patrzę i podziwiam Brawo za skończenie takiego ładnego tanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Nom, mi też się podoba W kit model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 W kit model! Dla mnie ten model jest po prostu nie w kit, ale nawet w cement . Według mnie nic mu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Jak dla mnie super modelik. Lubię takie klimaty, ubrudzony ale bez przesady i te klamoty w końcu zabezpieczone tak żeby przy pierwszym ruszeniu nie pospadały. Te listki to trawionki, bo też ładnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Te listki to trawionki, nieee, to są papierowe wycinane laserowo firmy PlusModel z Czech, ale są bardzo fajne tylko że luzem i trzeba je osobno przyklejać do łodyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 spoko,ogolnie wszystko mi sie w nim podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 No bardzo fajny model. Cały czas przewglądałem relację, czasem nie pisałem, ale była bardzo ciekawa. Model prezentuje się bardzo dobrze, aż miło na niego patrzeć. Trochę razi mi oko ten długi zwinięty materiał na tyle czołgu, jakiś on cienki Mimo tego i tak model mi się podoba. Patent z daniem niemieckich gąsek też jest fajny i bardzo mi sie spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Witam Model robi wrażenie i oczywiście bardzo mi się podoba jednak zwróciło moją uwagę łączenie obu połówek wieży - wygląda jakby było niewyszpochlowane dokładnie i wygląda nieciekawie według mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebber Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Skąd przetarcia na gumowych gąsienicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Skąd przetarcia na gumowych gąsienicach stąd że są na metalowych elementach metalowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Odgrzewam kotleta, ale pamiętam awanturę w warsztacie więc chcę pokazać na co się natknąłem. Nie wiem czy już ktoś pokazywał, czy nie. Mnie się spodobało jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 siema Stroju! Model bardzo ładny ale jedyne co Ci nie wyszło to figurka -strasznie się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Proponuję wysłać zdjęcia modelu do TASCA Modellismo, na pewno się ucieszą: info@tasca-modellismo.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Fajny !. Jedyne minusy to jak już ktoś wspomniał "blaszene liście" i gąsienica tygrysa, ale to łatwe do wymiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Podoba mi się ,jedyny minus to" zadrapania "w jednym kolorze,jakby wszystkie pojawiły się o tej samej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Piękny Model, bardzo ładny pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi