Bilonzo Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Ładnie to wszystko wygląda . Mam nadzieję, że teraz nie będziesz miał żadnych problemów z lakierem na "tyłku" Scanii . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Listopada 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Listopada 2009 Mam nadzieję, że teraz nie będziesz miał żadnych problemów z lakierem Postanowiłem, że tył, by uniknąć powtórki, pomaluję bezbarwnym z MM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Widełki perfekcja, naprawdę mi się podobają. Ale za to nie za bardzo jestem za tą boczną ścianą, coś te linie podziału jakieś dziwne ; / Widzę, że też jesteś miłośnikiem niebieskich L&M'ów ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Ja osobiście powiem że mi te widły nie pasują, w realu nie wiem czy to by spełniało swoją funkcję. Chodzi mi o to czy dają się radę one schować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 truckman, Jawkers w którymś ze swoich postów pisał, że będzie się starał jak najbardziej schować ten widelec pod zabudowę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Bardzo fajna Skakanka... malowanie kabinki jest niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Ok rozumiem, fajny bajer te widły, ale tak jak napisałem wyżej, nie wiem czy taki sposób ich zamocowania tak jak w tym modelu pod tą "atrapą" jest realny. Może i się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Listopada 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2009 Witam. Szachownica zrobiona i tylna ściana zamaskowana, trzeba ją tylko pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Listopada 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Listopada 2009 Witam. Tylna zabudowa już prawie skończona. Wnętrze będzie ciemne z dodatkami aluminiowymi. Całość na dzisiaj wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 No i wszystko pięknie myślę , że efekt, który jest teraz wynagradza tamte nie miłe niespodzianki i teraz pójdzie już tylko z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Listopada 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Listopada 2009 Witam. Wnętrze jest już zrobione w 80%. Owiewka dachowa, została pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Bardzo fajnie dobrane kolory wnętrza myślę, że efekt końcowy będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Podoba mi się wnętrze, ładne a zarazem takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 No dokładnie -kolory we wnętrzu super do siebie pasują Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Listopada 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Listopada 2009 Dzięki panowie. Pomyślałem, że w samochodzie pomocy drogowej nie będę robił kremowej tapicerki, bo mija się to z celem. Tylko łóżko będzie jaśniejsze. A kolorystykę zaczerpnąłem z mojego samochodu, bo bardzo mi się podoba ciemne wnętrze z dodatkiem srebrnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Dokładnie, potwierdzam zdanie reszty, kolory super dobrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Śledzę budowę od początku i jestem pod wrażeniem. Szykuje się prawdziwe cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 No wygląda fajnie. Mark666 AC/DC for ever... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 No wygląda fajnie. Mark666 AC/DC for ever... O YES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Grudnia 2009 Witam. O YES Też słucham AC/DC. Mam małe pytanie. Pod przednią szybą jest atrapa z napisem Scania i przeważnie jest on srebrny. Czy na tem napis idzie kalkomania?, bo w instrukcji nie ma nic o tym, a kalka z takim napisem jest. Niewiem teraz czy naklejać tam kalkę, czy go sobie pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Witam.O YES Też słucham AC/DC. Mam małe pytanie. Pod przednią szybą jest atrapa z napisem Scania i przeważnie jest on srebrny. Czy na tem napis idzie kalkomania?, bo w instrukcji nie ma nic o tym, a kalka z takim napisem jest. Niewiem teraz czy naklejać tam kalkę, czy go sobie pomalować. Pozostawili wybór modelarzowi, jeśli dasz radę ładnie pomalować to pomaluj, a jak Ci nie wyjdzie to masz kalkę Miło jeśli chodzi o "elektryków" z Kangurlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 "elektryk" ale wole tego do lat 80 Bon miał lepszy głos. Hmm spróbuj nakleić kalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Grudnia 2009 Witam. Położyłem lakier półmatowy na przednią atrapę oraz położyłem go na wnętrze. Napis pomalowałem i nałożyłem logo Scanii. Postanowiłem wkleić szyby, ale wcześniej chciałem je przyciemnić. Z bocznymi nie było większych problemów. Natomiast z przednią były okropne. Po całym stresującym zabiegu, folia na boku przedniej szyby lekko niedolega. Może to kwestia wprawy. Zapomniałem, "szyberdach" też przyciemniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Nie poznaję Cię ... Przecież to wygląda tragicznie, już lepiej byłoby użyć farby do przyciemniania szyb . W chwili obecnej nie w pupe ni w oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Takie ładne wnętrze, więc po co ciemne szyby? Nie przedobrz. Na prawym boku szachownica pofalowana trochę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi