tornado Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 (edytowane) Dzięki Truckerek93 miło mi, że podoba się Tobie Maska silnika praktycznie jest juz gotowa, właściwie mam jeszcze ochotę dorobić w niej zamek/haczyk i dopiero wtedy będzie ukończona. Pomalowałem i zamontowałem znaczek na przednim zderzaku, oraz klamki i lusterka zewnętrzne. Dopiero teraz zwróciłem uwagę na to, że zapomniałem pomalowac zamki w drzwiach No nic trzeba bedzie to jeszcze zrobić. Na dzisiaj mam już dosć klejenia więc zrobiłem małą sesję zdjeciową (robione w mieszkaniu bez lampy), zdjęć specjalnie nie rozjaśniałem aby było widać w miarę oryginalny kolor modelu. Zapraszam do oglądania: No i jeszcze dwa zdjątka dla porównania ze skalą 1:24: Edytowane 3 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Przepiękny kolos Lakier powala na kolana, wygląda jak prawdziwy. Gratuluję kolejnego świetnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Piękny model ,aż by się chciało nim przejechać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Normalnie super tylko zazdorścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Tak wpadniemy do Wałbrzycha i się przejedziemy. Jak dla mnie większość słów jest zbędna pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Kawał pięknej fury P.S. ten Passacik też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Passacik wygląda na Die Cast ale nei wiem czy na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Września 2009 Autor Share Napisano 3 Września 2009 Dzięki Panowie za miłe słowa Passacik wygląda na Die Cast ale nei wiem czy na 100% Zgadza się, Passat to gotowiec Welly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Piękny Model, lakier jest świetny. Chciałbym tak malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Jak kolega Vybor89 ale to kurna wielkie, a jakie ładne , świetnie wygląda ten kolorek, przy białych odbiciach tła świetnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Postaw go na jakimś niepozaginanym materiale i nikt nie będzie w stanie powiedzieć czy to model czy oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Września 2009 Share Napisano 4 Września 2009 Czy coś jest nie tak z maską z przodu po stronie kierowcy, że tak róg odstaje? Po drugiej stronie tego nie ma. Czy da się z tym coś zrobić? ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2009 Autor Share Napisano 4 Września 2009 Dzięki koledzy za Wasze opinie i komenty Postaw go na jakimś niepozaginanym materiale i nikt nie będzie w stanie powiedzieć czy to model czy oryginał Zrobię tak gdy będę cykał zdjęcia do Galerii. Czy coś jest nie tak z maską z przodu po stronie kierowcy, że tak róg odstaje? Po drugiej stronie tego nie ma. Czy da się z tym coś zrobić? Maska jest wporzo, ale chyba przykleiłem za grubą wykładzinę na jej spód przez co opiera się ona na obudowie filtra powietrza Po jego zdemontowaniu maska domyka się na całej długości. Będę musiał sprawdzić, w którym miejscu styka się z filtrem i ewentualnie trochę tam podszlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Chciałem zapytać na czym Pan kleił podsufitkę ze skóry???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Września 2009 Autor Share Napisano 23 Września 2009 Chciałem zapytać na czym Pan kleił podsufitkę ze skóry???? Chodzi ci o klej to był butapren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Września 2009 Autor Share Napisano 23 Września 2009 Dziękuje. Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi