sir.michal Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Już wiem jak to będzie. Zaczynam odkładać na Gun Trucka z Academy który wyląduje na dioramie. A M1114 wysępię na gwiazdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Listopada 2010 Autor Share Napisano 16 Listopada 2010 I to jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 a ja se chyba humvee skleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 a ja se chyba humvee skleję Sklej, sklej ale uważaj bo to uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Listopada 2010 Autor Share Napisano 17 Listopada 2010 Panowie - nadchodzą piękne czasy dla nas - Academy zapowiada na 2011 rok M1151 NEW TOOLING http://www.mmzone.co.kr/forum/topic_view.php?f_dbname=f_afv&forum_title=%B8%F0%B5%A8%B8%B5+%C6%F7%B7%B3&no=123540 Academy ostatnio jest chwalona za wzrost jakości i ciągle chyba ma w miarę rozsądne ceny, więc... znowu zapowiada się radosne oczekiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 nadchodzą piękne czasy dla nas No nie dla wszystkich... Liczę na to, że albo jakaś firma odkupi od Dragona formy i będzie kontynuować produkcję, albo za jakiś czas Dragon wypuści nowe wersje z nowych form... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Listopada 2010 Autor Share Napisano 17 Listopada 2010 Faktycznie, jeśli chodzi o Humvee to trzy-piątka idzie w górę, siedem-dwójka w dół W zasadzie zostaje wam Revell, no i może jakiś Dragon skądś wykopany... Dziwna to polityka, bardzo dziwna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 Dziwna to polityka, bardzo dziwna... Ale jaka miła dla niektórych. W mniejszej skali też był czas dla Hummeromaniaków. Dragon wydał sporo nie podstawowych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Ale jaka miła dla niektórych. W mniejszej skali też był czas dla Hummeromaniaków. Dragon wydał sporo nie podstawowych wersji. No comments ps co znaczy SPORO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 Kalki Toro Models do polskich Humvee w skalach 1:35, 1:48 i 1:72 Obrazki z www.martola.com.pl. 1:35 za 25zł, 1:48 i 1:72 po 15zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Normalnie miodek na początek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 Założyłem się z samym sobą, że jako pierwszy napisze coś Grzes. Wygrałem zakład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Ale jaka miła dla niektórych. W mniejszej skali też był czas dla Hummeromaniaków. Dragon wydał sporo nie podstawowych wersji. No comments ps co znaczy SPORO Co by nie było, do pewnego czasu, w skali 1:72 była znacznie lepsza oferta wtryskowych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Listopada 2010 Autor Share Napisano 29 Listopada 2010 Pojawiają się zapowiedzi pierwszych zestawów waloryzacyjnych do M1114 Bronco (oczywiście nie tylko), od firmy Voyager Model: PEA230 - Modern USMC CIP set PEA231 Modern Roadwheels w/Spare Wheel PEA233 Modern Smoke Dischargers (set of 4) PEA234 Modern USMC HUMVEE family Highback Seats w/Seatbelts (For Bronco) PEA235 Modern US Army Duke IED Jammer (3 different height jammers) PEA236 Modern US Army HMMWV MK19 (full kit) VBS0211 US Army M2 Machine Gun (fullkit) Mnie niezmiernie cieszy zestaw foteli z pasami oraz kół Z drugiej strony - skąd brać na to kasę, skąd brać czas na sklejenie tego wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Wy nie macie czasem za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Listopada 2010 Autor Share Napisano 29 Listopada 2010 Owszem, mamy coraz lepiej. NARESZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 http://www.jadarhobby.pl/bronco-cb35080-m1114-uparmored-tactical-vehicle-135-p-22323.html W Polsce już jest, tylko cena trochę wysoka bardziej opłaca się ściągać z LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Kaleczki toro zostały już rozesłane:piwo: (zainteresowani będą wiedzieli o co chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2010 Kolejne zestawy Voyagera: PE35397 PEA232 Więcej tutaj: http://www.voyagermodel.com/productdetails.asp?itemid=PE35397 http://www.voyagermodel.com/productdetails.asp?itemid=PEA232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Kaleczki toro zostały już rozesłane Byleby mi ich listonosz nie pogniótł bo się powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Jeśli nie będą łamać koperty powinno być ok, na poczcie poprosiłem by pani nie zrobiła łup-łup stemplem tylko użyła naklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Niezbadane są wyroki Poczty Polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 No to zobaczymy, czy zima wpływa na działania poczty. Też mam nadzieję, że kaleczki dojdą w nienaruszonym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Kaleczki toro zostały już rozesłane (zainteresowani będą wiedzieli o co chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2010 Do mnie już dotarły - bardzo porządnie wyglądają. Nie widziałem nigdzie narzekania na kalki Toro-Model, więc powinno być wszystko ok. Lexx - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi