Skocz do zawartości

Zadajemy pytania... Dostajemy odpowiedzi i pomoc...

krzychu-onisk

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

Przepraszam.

Dawno temu kupowałem tam Avia J5; Pegassus XX i GR 14.

Od tego czasu mam ich na liście szybkiego wybierania, ale dawno tam nie byłem.

Spróbuj zamailować.

Edytowane przez Wojtek59
  • Thanks 1

Nie pamiętam.

Musiałbym go odszukać.

Masz dar perswazji.

Znalazłem.

Tu masz Pegasusa

1770743631_20241204_1652081.thumb.jpg.0e06816994297b6b00119a8bf6af03bd.jpg1468457468_20241204_1651541.thumb.jpg.1e5a872de82eb18acb86f06584e2f4bd.jpg

Sorki, ale aparat telefoniczny. 

Edytowane przez Wojtek59
  • Thanks 1

Hej, szybki temat. Ma ktoś kalki do P-38J 1:48 Jakieś europejskie. Może ktoś zrobił Edka i mu zostało? Szukam i coś nie ma na rynku. 

Dziękuję za odpowiedź. Wiekszość jest na zamówienie i 2-8 tygodni oczekiwania. 

Chcialem te Eduarda kupic, ale nikt nie ma. 

Ok. Będę szukał. 

Dzień dobry. 

Jestem tu swieżakiem, więc na początek - Marcin. Trochę sklejam w skali 72. Mam pytanie do znawców, jak się czyta tu posty to naprawdę wypada mieć do was szacunek. W skali 72 najlepsze modele F-8 i F/A-18F to?

Spodobał mi się MiG-21 F13. Chciałbym go w 1/72. Revell niedostępny zasadniczo, a Modelsvit niewiele tańszy od edkowych w 1/48. Czy jest aż tak dobry, czy tylko brak konkurencji? A może coś innego jest na rynku? 

4 godziny temu, MarGraj napisał:

Dzień dobry. 

Jestem tu swieżakiem, więc na początek - Marcin. Trochę sklejam w skali 72. Mam pytanie do znawców, jak się czyta tu posty to naprawdę wypada mieć do was szacunek. W skali 72 najlepsze modele F-8 i F/A-18F to?

Witaj w gronie  :super:

Co do modelu F/A-18F to mogę polecić ten model

https://www.plastmodel.pl/47163-academy-12567-usn-fa-18f-quot-vfa-2-bounty-huntersquot-172

Akurat jest fajna promocja na niego.

Ma trochę uproszczeń ale bardzo przyjemnie się go składa, Co ważne ten zestaw posiada kalki Cartografa więc przy ich kładzeniu nie będzie problemu.

Jeśli chcesz inne malowanie to zwróć na to uwagę, bo ich firmowe kalki to tragedia.

Życzę dużo przyjemności ze sklejania

2 godziny temu, giberes napisał:

Spodobał mi się MiG-21 F13. Chciałbym go w 1/72. Revell niedostępny zasadniczo, a Modelsvit

Jak użyjesz niezbędnych dodatków do modelu Revella to wyjdzie drożej niż za modelsvita. A dodatki są niezbędne.

• Thanks 1

Pewnie już było bo to oklepany temat ale może...?

Bf-109K-4 od Italeri 2805 w skali 1/48.

Warte to cokolwiek? Jak ze sklejalnością, merytoryką i wgl.

Czy lepiej dołożyć kilkanaście złociszy i kupić łykenda z Edka i nie zawracać sobie du.. tzn głowy?

Godzinę temu, jmx62 napisał:

Czy lepiej dołożyć kilkanaście złociszy i kupić łykenda z Edka i nie zawracać sobie du.. tzn głowy?

Dokładnie tak zrób, Italerka to stary Hobbycraft. Szkoda czasu i pieniędzy wink4.

Edytowane przez barszczo
  • Like 1
  • Thanks 1