R_Mazzi Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 (edytowane) Po roku i paru miesiącach nadeszła chwila prawdy. Mój dziesiąty skończony model i pierwsza figurka Wszystko co było do powiedzenia, właściwie chyba już zostało powiedziane w warsztacie Mimo to zapraszam do oglądania: Podsumowując: Model Dragona plus gąsienice i zbiorniki z UM, trochę detali Parta, lufa Armo (chyba), kalki Armo. Malowany pędzlem akrylami lifecolor. Do tego neutralny wash, oleje, pigmenty i tym podobne zabiegi. Z premedytacją prawie funkel nówka. Merytorycznie, wiadomo co: dupka i osłony peryskopów… Malarsko czołg wyszedł jak wyszedł, myślę, że na normalnym poziomie. Figurka … ;) Edytowane 5 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Ładnie I te blachy takie pogięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Gratuluje! Modelik prezentuje się bardzo ładnie i dobrze, że nie przesadnie usyfiony. Wszak nie każdy czołg po bagnach biebrzańskich się tułał. Ładne detale i sensowne zdrapki dopełniają zgrabnej całości. Chłopek rzeczywiście gustlikowy wyszedł bardzo. Ale cóż - widać Hanys i tyle Jeszcze raz gratuluje. PS Tetrzydziestkiczwórki to nie są moje ulubione czołgi, że takiego eufemizmu użyję, ale oko cieszy dobry model nawet tych "lubianych inaczej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Bardzo przyjemny modelik. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Jest dobrze . O ludziku juz bylo troche napisane . Tak sobie mysle , ze jesli to jest maj to troche za malo opalony ten gosciu , bladziutki jakis bidula . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Mnie się podoba, mimo że trochę czysty. Fajnie wyglądają powyginane błotniki. Dla mnie to jeden z lepszych siedmio-dwójkowych teciaków na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 bardzo zacny model, brawo za śmiałą próbę z załogantem :-) podoba mi się twoja konsekwencja w doborze tematów i budowaniu kolekcji. niemniej jakbyś go CIUT bardziej pobrudził... ale o gustach się nie dysktuje. mam nadzieję, że zobaczę go w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Rafale, co prawda unikałeś zbliżeń załoganta, ale wygląda, że go ładnie wyciągnąłeś Całość bardzo sympatyczna - pewnie w realu wyglada jeszcze zacniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 I love T 34 (& M4 Sherman) i ten też mie się podoba. Winietka z surowością i swieżością późnej wiosny, onego roku 45-tego mi się kojarzy. Piękny czas nadziei na lepsze powojenne zycie. Bez telefonów komórkowych, telewizorów plazmowych, internetu i disco polo. Facet - jak ten tankista nieprzymierzając, mógł hamowi dać w mordę bez posądzenia o ksenofobię. Piękne czasy... Szkoda, że odżywają tylko na winietkach zapaleńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Nie będę się wymądrzał i napiszę po prostu, że mi się podoba bo jest ładny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Listopada 2009 Autor Share Napisano 6 Listopada 2009 Dzięki chłopaki Andrzej powiem tak, jeśli ja będę w Bytomiu, to teciak też będzie Piotrek z tym wyciąganiem …. Powiedzmy, że zbytni zoom Gustlikowi nie służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Bardzo ładny model. Wszystko gustownie i ze smakiem zrobione. Delikatne obicia (nie przesadzone) No i ten piękny wypłowiały kolorek. Figurka w koncu jest, ale jest taka sobie, jakos srednio tu pasuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Brdzo Ładny. Gratuluję! Styranie jak trzeba. A załaogant uważam że ostatecznie wyszedł OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xSebek Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Bardzo ładny model.! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xSebek Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Bardzo ładny model.! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Tak jak ujęli to koledzy bardzo ładne wykonanie modelu i otoczenia . Gratuluję udanej pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi