Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie, to moja druga próba w tym temacie. Mam nadzieję ,że tym razem udana:) Model rodzimej produkcji, firmy Mirage wzbogacony o blaszki Parta i silnik żywiczny.

11hkRhD.jpg

kr8ZbHU.jpg

PnpYcxM.jpg

hiu5K9O.jpg?1

zn0GypY.jpg

ULYn22F.jpg

6C52sqw.jpg

Zi2eM2y.jpg

Napisano

Także i w moim guście bardzo fajnie wygląda to maleństwo.

Napisano

Podoba mi się bardzo

Merytorycznie nie jestem w stanie ocenić, czy wszystko poprawnie, ale za "artystyczną impresję" daję 10/10.

Wcześniej raczej nie brałem pod uwagę robienia modelu tego samolotu, ale teraz mam ochotę zmajstrować P11 do mojej kolekcji .

Napisano

Powtórzę mój poprzedni komentarz: jedna z ładniejszych pejedenastek jakie widziałem, z niełatwego przecież zestawu - a bardzo udana; patrzę na moją w gablotce i ... widzę przepaść, oczywiście moja daleko w dole. Wysoko zawiesiłeś poprzeczkę.

Chyba wyjmę z magazynku P.24, niech tylko skończę Hieny

Ponownie poprosiłbym też o kilka zdjęć na jednolitym, najlepiej białym tle. Zdecydowanie model na to zasługuje.

Napisano

Dziękuję za tak pozytywną ocenę mojej 11. Zdjęcia na jednolitym tle pojawią się, ale dopiero w następnym tygodniu ( deficyt czasowy) Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Piękna robota gratuluję. Przymierzam się do tego tematu więc pytanie moje - skąd Waszeć miałeś silnik żywiczny? No może jeszcze jedno czy posiadasz jakieś materiały bo widzę sporo pootwieranych paneli i dorobionych we własnym zakresie elementów. Szukałem warsztatu ale nie znalazłem wielka szkoda można by popatrzeć na zmagania z materią które dają TAKI efekt.

Napisano

Ale elegancko to wygląda, genialna robota. Moje ukłony.

Sama bym się chetnie podjęła podobnego wyzwania, ale umiejętności jeszcze nie te...

Napisano

Witam. Dziękuję za wszystkie wasze opinie i tak fajne przyjęcie mojej pracy. Silnik żywiczny to zestaw Choroszy Modelbud nr4801 w cenie około 30 zł chyba jeszcze dostępny u nich (swój nabyłem prawie rok temu). Jeśli chodzi o materiały to posiadam dość dużo różnych fotek mogę je przesłać zainteresowanym na meila. Bo każda nowa jedenastka ucieszy mnie , nie ukrywam że to móje ulubione latadło:) Pozdrawiam

Napisano

Mode pierwsza klasa! Naprawdę efekt jest spoko...

Sam mam go do zrobienia razem z blacha mi tylko czekam na vene...

Pozdrawiam