madeira Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Po długich zmaganiach zamieszczam galerię zdjęć Merkavy. Wcześniej niż zdjęcia muszą się tu znaleźć podziękowania. Przede wszystkim dziękuję Barthassowi za niesamowite wsparcie merytoryczne. Za każdym razem gdy o coś pytałem, czy nudziłem o zdjęcia, otrzymywałem wyczerpująca odpowiedź. Dziękuję także za motywację, której mi dodawał na każdym etapie budowy. Dziękuję Tomkowi Hejmo za pomoc w przebrnięciu przez cały proces malowania, brudzenia etc.. Mimo tego, że na ogół nie rozumiałem tego, co mi pisał/mówił, jakoś to wszystko wyszło. ;) No to zdjątka. ENJOY!! I na czarnym tle: Autorem zdjęć jest Marcin Nowogródzki. Edytowane 26 Lutego 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Jest na co popatrzeć - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 bardzo mi się podoba, bardzo ładnie i czysto wykonany gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Bardzo efektowny, zwłaszcza ślady eksploatacji Nie wyświetla Ci się 4. od góry zdjęcie, coś tam masz za długiego linka do niego w kodzie. Szkoda, że nie zrobiłeś zbliżenia dachu wieży, tam jest najciekawiej. Fotki na jasnym tle lepsze. czysto wykonany Ciekawie to brzmi w zestawieniu z modelem czołgu brudnego jak nieszczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Jedna z najlepszych Merkav jakie ostatnimi czasy pojawiły się na forach. Jest na czym oko zawiesić i tylko podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Bardzo efektowny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Świetny model, super pomalowany i zwateringowany (ale się napisało). Genialny efekt antypoślizgu. Jedyny minus tego modelu to czemu akurat zwaliły się wszystkie najładniejsze w tym samym czasie do galerii? I jak admin ma to teraz ugryźć aby zorganizować stronę główną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Dzięki wszystkim!! Kuba uzupełniłem zdjęcie. Postaram się zrobić jakieś zdjęcie dachu wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Marcinie ode mnie masz za piękne wykonanie modelu . Moje gratulacje i szacun za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Bardzo fajnie,świetnie przykurzony.Bardzo miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 niesamowicie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Jaki ten czołg brzydki, a fee, ale model zrobiony na cacy, Gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 WZOROWO! Wzorowe podejście do tematu, i wzorowe wykonanie. Jak na razie najlepsza 3D jaką widziałem, merytorycznie perfekcyjna Więcej nie napiszę, bo popadniesz w samozachwyt Tak więc, kończ Leoparda i wracaj do IDF! Jaki ten czołg brzydki Jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Po prostu rewelacyjnie wykonany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Fantastyczne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 WOW!!! Dzięki wszystkim!! Nie spodziewałem się tak dobrego odbioru. Mirek jak chcesz odzyskać browara, to śmigaj ze swoją Siman Arba. gizmo1986 według mnie Merkava IIID ma najładniejszą linię ze wszystkim współcześniaków. Żadne tam ejbramsy, leopierdy czy T-9877586586 Barthass faktycznie można się rozpłynąć jak mentor i prekursor tematu IDF na polskich forach pisze takie słowa. Wierz mi, że następna relacja po Kanadyjczyku będzie dotyczyła Izraelskiej maszyny. A jakiej? To się okaże co Meng pokaże. Kamil1990 -Ty się nie podlizuj, tylko siadaj do Pumy. My tu z Bartkiem już wykupiliśmy bilety na Twój warsztat. The Stig, fenek, Maximus -dzięki za uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Kurczę nic dodać nic ująć,bajkowy rydwanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Jak pisałem w warsztacie: My Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Pięknie! Zarówno model jak i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 No i jest zasłużona pierwsza stronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 11 Marca 2014 Autor Share Napisano 11 Marca 2014 Cóż mogę powiedzieć.. Zaszczyt.. Nie myślałem, że kiedykolwiek mój model się tam znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 11 Marca 2014 Poziom światowy! Perfect! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Wiem że jesteś skromny, ale nie oszukujmy się - należało mu się to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Gratuluje " okładki ", w pełni zasłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Witam! No co tu napisać? Chyba nic... Model rewelacyjny i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi