rtoipmodest Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Udało się go skończyć na tydzień przed Bytomiem, gdzie też z powodzeniem walczyłem nim w młodzikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Obserwowałem warsztat i cieszę się że w końcu zawitał w galerii. Całość mi się podoba i jeszcze ta skala. Jedyni zdjęcia - wszystkie z takiej pozycji jak obserwator. Zrób jeszcze kilka z innych ujęć. I może zmienić tło na białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 Fotek już robić nie będę. Ujęcia bardziej z góry masz na Missing Links. Papier teraz kupię szary bo ponoć tak nie ogłupia apartu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Bardzo ciekawy temat i całkiem fajne wykonanie Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 jak na młodzika to ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Nareszcie w galerii Piotrze wyszło bardzo fajnie, pomimo że długo trwało Jaka jest treść napisu na burtach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 jak na młodzika to ujdzie Dobrze, że wypiłem kawkę zanim otworzyłem ten wątek, bo mi się trochę prychnęło Trzeba przyznać, że jak na 10 latka to Piotrek trochę wyrośnięty jest A scenka jak to scenka, na żywo wygląda jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Jaka jest treść napisu na burtach? Napis to podobno "Siły Obronne". To chyba tak jak nasi "obrońcy pokoju" z planami ataku na Danię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Wyrośnięty jak wyrośnięty, ale jaki ma zarost już Przyznam się, że ledwo go wyhaczyłem w Bytomiu, bo się schował, za jakimś paskudztwem. Na żywo kolory wydają się ciut... prawdziwsze. No nie wiem jak to nazwać. Lepiej wygląda w realu. T-shirt jest po prostu zje...sty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Jaka jest treść napisu na burtach? Napis to podobno "Siły Obronne". To chyba tak jak nasi "obrońcy pokoju" z planami ataku na Danię. Dzięki Piotrze. Obawiałem się, że może być bardziej przyziemnie jak "Najlepsze piwo u Ahmeda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Super scenka no i w 72-ce. Gratuluję. Mam tylko jedno ale, ta dziurwa w asfalcie powinna być lekko zasypana ziemią (zwaną piaskiem). Tam takie usterki są natychmiast łatane w ten sposób. Na przyszłość, drogi buduje się na podbudowie żwirowej, więc on tam powinien być, a nie cegły z gruzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Piotr, bardzo lubię Twoje prace, tym razem też mnie nie zawiodłeś. Tylko żałować, że nie bierzesz się za tematy z Humvee, choć swego czasu coś tam działałeś Mam tylko jedno ale, ta dziurwa w asfalcie powinna być lekko zasypana ziemią (zwaną piaskiem). Tam takie usterki są natychmiast łatane w ten sposób. Na przyszłość, drogi buduje się na podbudowie żwirowej, więc on tam powinien być, a nie cegły z gruzem. Uwielbiam takich ludzi Normalnie szpec od wszystkiego. Tym razem okazało się, że i od libańskich dróg i sposobu ich łatania. Podziwiam wiedzę. Oczywiście w żaden sposób nie mogło się zdarzyć, że jakaś dziura została jednak zasypana gruzem. No cóż, szkoda, że taki błąd zdyskwalifikował tę piękną dioramę. Szkoda, że autor nie wiedział, że wszystkie dziury w jezdniach Libanu zostały zasypane ziemią (zwaną piaskiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 W takim razie zdjęcia i ludzie którzy tam byli kłamią. PS. co jest napisane na tym "tanku"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Jaka jest treść napisu na burtach? Napis to podobno "Siły Obronne". To chyba tak jak nasi "obrońcy pokoju" z planami ataku na Danię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Dzięki, umknęło mi, zagapiłem się na dioramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 W takim razie zdjęcia i ludzie którzy tam byli kłamią. Masz rację, bo przecież na zdjęciach są wszystkie libańskie dziury, a ludzie, którzy tam byli, również je wszystkie widzeli i o wszystkich Ci odpowiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Obserwowałem warsztat, praca jest świetna. Oby tak dalej, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Bardzo mi sie podoba wykonanie modelu jak i scenki. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Mnie sie bardzo ale to bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Mam tylko jedno ale, ta dziurwa w asfalcie powinna być lekko zasypana ziemią (zwaną piaskiem). Tam takie usterki są natychmiast łatane w ten sposób. Na przyszłość, drogi buduje się na podbudowie żwirowej, więc on tam powinien być, a nie cegły z gruzem. Nie jestem pewien bo u mnie na osiedlu dziury po zimie do tej pory jak były tak są puste. Nikt ich nie zasypał pewnie wiąże się to z tym aby drogowcy którzy będą to naprawiać porządnie mogli zalać asfaltem bez konieczności wygrzebywania piasku . Scenka bardzo fajna. gratulację! Udało się go skończyć na tydzień przed Bytomiem, gdzie też z powodzeniem walczyłem nim w młodzikach Przegapiłem chyba jednak które miejsce zająłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Fajnie Piotrek, że to wreszcie zmęczyłeś, bo już doczekać się było trudno. Twoje dzieło budzi we mnie nadzieję, że i ja ze swym KrAZem dojadę do końca Podoba mi się pomysł na dwujęzyczne tabliczki na podstawce Normalnie szpec od wszystkiego. Tym razem okazało się, że i od libańskich dróg i sposobu ich łatania. kubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi