MichalZ Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Witam, dziś do zaprezentowania mam niedawno ukończony Shermana Firefly Ic z pancerzem kompozytowym , model firmy Asuka Model (dawna tasca), co do samego zestawu jest bardzo bogaty, w pudełku oprócz samego modelu znajdujemy też sporo dodatków. Model wykonany z zamysłem na pojazd 1 Dywizji Pancernej gen.Maczka ,wzorowałem się na tym zdjęciu Czego nie ma a dojdzie prawdopodobnie jutro, to krótki odcinek z ogniw do pantery na lewy boku między dwoma dodatkowymi płytami . A tak to się prezentuje Pozdrawiam Cytuj
empit Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Zacny Sherman. Podoba mi się. I ważne, że polski. Cytuj
luckyLUKE Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Ja się nie znam i nie bardzo lubię czołgi, ale ten wygląda fajnie. Te gąski na pancerzu to są zapasowe, czy taki jakiś patent z pola walki? Cytuj
Andrzej_LK Napisano 1 Kwietnia 2016 Napisano 1 Kwietnia 2016 a nie powinien mieć kamuflażu na lufie? Cytuj
MichalZ Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Napisano 1 Kwietnia 2016 a nie powinien mieć kamuflażu na lufie? Myślałem by dać białą fale,tym bardziej że takową mam ,zdjęcie jest nie wyraźne i trudno ocenić czy to fala czy po prostu jakiś poblask . Pozdrawiam Cytuj
erolo2000 Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Cacany - był bym przegapił. Jedynie co mogę dodać to kalki za dziewicze , ja bym je okurzył Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi