Gościu Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Niestety, nie bez błędów..jednak uważam za zakończone. Trochę mnie ta praca wymymłała i wypluła(skończyły się siły do niej) Użyłem zestawów: AFV, Tamiya, Eduard,Aber i figur żywicznych firm kilku. Zdjęcia, scena 1, "Jeniec": scena 2 - "porzucony.." : scena 3 - "zbyt późno" : Zdjęcia ogólne/poglądowe : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Elegancko całość wygląda. Bardzo dobre wrażenie robią figurki, tak realistycznych dawno nie widziałem. Wszystko ładnie się komponuje i prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Coś fantastycznego! Bardzo mi się podoba realizm i oryginalność scenki. Kawał dobrej modelarskiej roboty Szczególnie podoba mi się wykończenie mostu i fragment z żołnierzem przeszukującym samochód. Również duży plus należy Ci się za sam motyw międzynarodowy/aliancki tej scenki. Moje Gratulacje!!! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Jak zwykle poziom ponadprzeciętnie dobry, rzec nawet można, że ponadnaturalnie dobry Twoje kolejne scenki są coraz lepsze choć trudno w to uwierzyć patrząc na Twój obecny poziom. Strach się bać co będzie dalej. Podział na trzy scenki wcale nie wymuszony. To naprawdę może się dziać w jednowymiarze czasowym i wszystko się zgrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Brawo! Jestem pod wrażeniem, pomijam wszystko, ale te pnącza na przęśle mostu- rewelka Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Ależ tu się dzieje! Rzadko ostatnio widuję dioramy z więcej niż jedną scenką, więc jestem pod wrażeniem. Most [no, resztki mostu] świetny. Dobra robota, jesteś gość, Gościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Tak zwana pełna banda. Co tu komentować .Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Rewelacja! Nie można oczu oderwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Świetny pomysł z tą scenką. Jakość wykonania jak zwykle u Ciebie 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Witam! Czadzik i wymiatanie! Nic dodać, nic ująć... A gdzie te błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 cudeńko, jak zawsze zresztą. czapki z głów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barera Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Chylę czoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 bomba - kopara opada. citroen elegancki. dopracowanie na najwyższym poziome. realizm bije po oczach. duży browar należy się autorowi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Kopara w dół i pokłony Całość powala na kolana, figurki i kawałek mostu, wiaduktu- po prostu miodzio. Oby tak dalej, klasa sama w sobie, czekam na kolejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Poprzednicy napisali już wszystko. Ja mogę jedynie pogratulować kolejnej wspaniałej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Rafał - co będę pisał, sam wiesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 Dzięki za pozytywny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Bardzo się podoba, jak zawsze zresztą. Na Twoje warsztaty czeka się ja na następny odcinek dobrego serialu, co i kiedy w końcu pokażą. Zastanawia mnie tylko trwałość roślinek i glinki. Bo jak doczytałem, roślinki są naturalne, a ziemia to ziemia. Nie pokruszy się to? Gleba nie zacznie żyć własnym życiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 Copycat, dzięki, miło. Roślinki - w 99% w moim przypadku jest to susz...czyli co miało zmarnieć zmarniało.Maluje to farbą,akrylem który od razu zabezpiecza przed dalszym procesem kruszenia np. Jeśli mam jakąś "świeżą" przypuszczam atak...w mikrofali(szybkie odparowanie wody) - później już jak wyżej, maluje akrylem. Ziemia, mieszam ją z utwardzaczami typu gips, akryl rzadko wikol. Przy akrylu ziemia robi się jak beton, dosłownie - próby czyszczenia np. błotników z tego mogą zaowocować oderwaniem tegoż..wraz z grudą ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi