adamkijak Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Witam Po dluzszym okresie czasu w koncu udalo mi sie doprowadzic ten projekt do konca. Model zdazyl dzisiaj odwiedzic jedna wystawe modelarska, a teraz prezentuje go po raz pierwszy w necie na Modelworku. Jakos nie moge wyciagnac wiecej w temacie fotografi, wiec mam nadzieje ze to wystarczy do oceny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 W warsztacie pokazałes, ile pracy trzeba było włożyć w ten model i opłacało się. Jest na czym oko zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Connector Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Ciekawe kiedy amerykance skapną się, że ktoś im zarąbał kawałek lotniskowca:P Pełne uznanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Gratuluję, piekny model. Bacznie sledziłem relacje i powiem szczerze że kusisz mnie tym modelem aby zrobić jeszcze jeden. Świetne malowanie i brudzenie. Jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Adam - wspaniały model. Mimo Twoich obaw wiedziałem, że będzie bardzo dobrze. I jest. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 PIKNY proszę pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Witam Adamie Twój śmigłowiec robi niesamowite wrażenie. To, że zaprezentowałeś go w taki właśnie sposób czyni go (pomimo swej szarości) niezmiernie atrakcyjnym i oryginalnym. Wspaniale wykonane są przebarwienia i detale takie jak chociażby łańcuchy mocujące. To takie swoiste smaczki. Do Twojego modelu mam tylko dwa "ale" : 1.Oszklenie przedniej szyby i przednich drzwi, które wygląda jakby było zanieczyszczone; 2. Taka winietka aż się prosi o członków obsługi pokładowej lotniskowca, którzy przygotowują maszynę do lotu Można je jednak złożyć na kanwę czepialstwa Moje najszczersze gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Super model Pozostaje mi tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Znakomity model, świetna kompozycja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Fantastycznie wykonany z super podstawką! Gratuluję modelaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Wkład pracy własnej widzi każdy. Dobrze pomalowany i podstawka fajnie współgrająca z resztą. Pozostaje nam czekać na kolejny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 O piękny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Poskładałeś go jak scyzoryk..nie dośc że go złożyłeś to jeszcze go profesjonalnie... złożyłeś...fiu fiu..gratulację!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Przeładny GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Dzieki za pozytywny odzew. Mialem w planie troche "klimatycznych" fotek, ale pogoda dupa. Zdaniem niektorych co na zywo widzieli to jest za brudny, nawet jak na standardy smiglowcow pokladowych, a takze ze drewniana czesc podstawki zbedna jest jako ze odwraca uwage od modelu. Model mnie zmeczyl, ale jestem ogolnie zadowolony, oszklenie jak mozna bylo przewidziec sprawilo duzo klopotow, wiec przy nastepnym projekcie trzeba sie bedzie bardziej przylozyc. Dzieki za doping i dobre slowo. P.s. zle zalozona lopate smigla glownego udalo sie poprawic jak model troszke sie poobijal to sama odpadla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 " ... jak model troszke sie poobijal to sama odpadla ... " Proszę Cię nie katuj tak tego pięknie wykonanego modelu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Oglądam po raz kolejny galerię na którą czekałem i zauważyłem, o zgrozo, że nie ma mnie wśród poklony bijących, czym prędzej naprawiam własne przeoczenie i dopisuję swój głos pochwalny. Super wykonany model i pięknie zaprezentowany Pozro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi