Grzes Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Toszto szok! Eleganckie detaliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 No figurki za...... szczególnie ten w fioletowym . Co do auta wydaje mi się, że jest ciut za mocno "postarzałe". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Figurki Twojego wykonania jak zwykle I klasa. Aż się miło na takie cudaki patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Niemal ukończeni aktorzy:Fantastyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Jakimi farbami malujesz figurki ? Wyglądają znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Jakimi farbami malujesz figurki ?Wyglądają znakomicie. przyłączam się do pytania, jakbyś mógł to opisz technika ich malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Przyglądam się już temu od dłuższego czasu, i jestem pod ogromnym wrażeniem. Czekam już na finałowe zdjęcia, i chętnie zobaczyłbym to na żywo, niż przez ekran monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzięki koledzy. Figurki - będąc szczerym są średniego poziomu, jeszcze sporo wody upłynie zanim mnie one będą w pełni cieszyły. Jestem na etapie prób i błędów(z akcentem na 2 ) Stosuję klasyczną technikę, na portalu figurki.org jest wszytko - zostaje tylko trenować. Ja maluję na 2 sposoby. Maluję na bardzo ciemny i kładę coraz jaśniejszy kolor. Kładę kolor bazowy, w zagłębieniach kładę ciemniej a na szczytach danej powierzchni jaśniej. Tu olejnych użyłem tylko przy szarościach i czerni, resztę malowałem samymi akrylami. Ramka po modelu, alu po kwiatkach i wstępny zarys ryb: Czy ma ktoś wiedzę czym bezpiecznie można barwić żywicę poliuretanową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 The Force is strong with this one ! Niezłe rybony Nie wiem, czy o takie cuś ci chodziło? http://www.progmar.waw.pl/barwniki-zywic-c-11_22.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Jeśli jeszcze to wszystko bedzie w ruchu, to chyba spadnę z krzesła. Gratuluje pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 To jakiś zlot tuńczyka pod tym pomostem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Si. Żywica będzie do poprawki, wyszła masakra:/ Model ukończony, pigmentowanie finalne już po ustawieniu na deskach..więc to taka galeria wersja 1.0: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Ford przepiękny! A rybki... Wiedzą gdzie płynąć - widać to nie pierwszy raz ktoś kogoś w tym miejscu zaznajamia z urokami nurkowania, to i rybki szybko się zorientowały, że wyżerka tutaj może być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki. Po wypadku z żywicą staram się jakoś wyjść z opresji, nadal schnie stąd w zagłębieniach mleko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Ożeszszsz Tyyyyyyy... Mam nadzieję, że z tą wodą dobrze się skończy. Chyba lepiej by wyglądały kolory ciemne, chyba... A rybki pływają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 12 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Fantastico!!! - szkoda jedynie ze tych wszystkich pirdół nie widać co to są na dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Dobre jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Suuuperr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 No piękna woda. Nawet kolor taki....atlantycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Praca rewelacyjna !!! Łódka to samoróbka czy jakiś zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Powiem tyle - niesamowite dzieło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Z żywicą to zawsze jakieś jaja są. Ja osobiście do tej pory nie umiem rozgryźć tej materii. Fantastico!!! - szkoda jedynie ze tych wszystkich pirdół nie widać co to są na dnie Zgadzam się :( Nawet kolor taki....atlantycki Atlantycki i może troszeczkę za niebieski, Całość na dzień dzisiejszy w moich przynajmniej oczach ma charakter, nie wiem jak to nazwać... komiksowy? Bajkowy? Do tego jeszcze ten ludek we fioletowym garniturze podkreśla ten kolorowy klimat Pewnie to tez wina tego jeszcze schnącego "mleka" we wgłębieniach. Podzielam zdanie Grzegorza. Może jakby woda na powierzchni miałaby taki sam kolor jak boczne krawędzie tej kilkucentymetrowej warstwy żywicy to było by bardziej realistycznie? Co do samego materiału to ciekawy jestem jak by wyszła woda używając sylikonu. Czekam z niecierpliwością na kolejne fotki bo jestem ciekawy efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Nawet kolor taki....atlantycki Atlantycki i może troszeczkę za niebieski, Całość na dzień dzisiejszy w moich przynajmniej oczach ma charakter, nie wiem jak to nazwać... komiksowy? Bajkowy? Do tego jeszcze ten ludek we fioletowym garniturze podkreśla ten kolorowy klimat Pewnie to tez wina tego jeszcze schnącego "mleka" we wgłębieniach. Podzielam zdanie Grzegorza. Może jakby woda na powierzchni miałaby taki sam kolor jak boczne krawędzie tej kilkucentymetrowej warstwy żywicy to było by bardziej realistycznie? Co do samego materiału to ciekawy jestem jak by wyszła woda używając sylikonu. Czekam z niecierpliwością na kolejne fotki bo jestem ciekawy efektu końcowego Nie, piana wyszła pięknie, a Atlantyk ma naprawdę ładne kolory - zależy co jest na dnie. A tutaj ewidentnie jest trochę piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Kwietnia 2011 Super Moderator Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Nie, piana wyszła pięknie, a Atlantyk ma naprawdę ładne kolory - zależy co jest na dnie. A tutaj ewidentnie jest trochę piasku. ...stary gramofon, butelki... i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antisol84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Genialny pomysł i genialne wykonanie...Poooowala... Wciąż tylko odrapane mury...Stada Panter...Tony Tygrysów... Az mi się kilka świetnych a zapomnianych filmów przypomniało..) I mało kto wie,że tak jak Lew Trocki twórca NKWD, dzisiejszego KGB był Polakiem tak największym wrogiem (poza Urzędem Skarbowym) Al'a Capone też był Polak tylko za Chiny ludowe nie pamiętam jak się zwał...)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi